Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Borsa zor iş. Emmi daha cok para lazim Baska ne yapabiliriz ki Buralarda banka hackledigini iddia eden birileri vardi Akil mi danissak
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi daha cok para lazim Baska ne yapabiliriz ki Buralarda banka hackledigini iddia eden birileri vardi Akil mi danissak O arkadaşı seviyorum. Bizim öyle işlerle alakamız olmaz. Şu an borsa vakti değil. Çıkışlar anlık oluyor.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 O arkadaşı seviyorum. Bizim öyle işlerle alakamız olmaz. Şu an borsa vakti değil. Çıkışlar anlık oluyor. Emmi sen bu isi biliyorsun ha Sanki hardward da ihtisas gormussun Arada bir ingilizce terimlerde kaktiriyorsun Gormuyorum zannetme Emmi o seni kiskaniyor bu tartismasiz belli
Alıntı: Originally Posted by aydinc Aliexpress siparişlerimden biri sipariş kapandı durumuna düştü Ne olacak şimdi ? 7-20 iş gününde iade edilir diyor Kendi verdiği kuponu kullandım oysa Bana whatsapptan yazdiysan o telefonda sorun var, sipariş neden kapandı ?
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Bana whatsapptan yazdiysan o telefonda sorun var, sipariş neden kapandı ? Mertim nofap ne alemde devammi
Alıntı: Originally Posted by Webster Mertim nofap ne alemde devammi Yookkk be ...tovbesi..
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Yookkk be ...tovbesi.. Neden boyle birseye ihtiyac duydun onu da anlamis degilim Evlensene aslanim
Emmi nerdesin Sirra kadem basti emmim Hep onun yuzunden