Sevgili arkadaşlar artık ben de yazacağım kişiye Sayın diye hitap etmeyeceğim çünkü arkadaşımız iki cevap yazdı �kisinde de ne Sayın ne de ismimizi söyledi benim bildiğim nezaket kuralları böyle değil Şimdi gelelim asıl meseleye Ben bugün Sayın lionnesi eleştiren bir yazı yazdım sağ olsun sayın liones eleştirmeme rağmen teşekkür edip saygılarını sundu bence çok olgun bir davranıştı aynı yazımda Sayın liones'le tartışmalı olan Sayın Umut Bey ve Sayın Usta Bey de küçük yatırımcı dost olarak söyledim ve Kavgaya gerek olmadığını belirttim ama sevgili muhattap kendisi ile ilgili iyi düşüncelerimize rağmen ve kendisine yöneltilen hiçbir ima dahi olmamasına rağmen patrondan başladı iyi niyetliliğe kadar gitti Ayrıca yine sevgili muhattap bu forumdaki iyi niyetlileri ve kaliteli insanları belirledi bizim kimsenin �yi niyetinden ve kalitesinden kuşkumuz yok bir insanı ya yolda ya da sohbette tanırsınız herkese saygım sonsuzdur benim borsa anlayışım ve borsanın temel kuralı bir hisseyi incelerseniz temeline bakarsınız işleyişine bakarsınız sağlamlığına bakarsınız ve alırsınız benim yatırım anlayışında bir hisseyi en az 12 ile 18 ay tutarsınız ve ona göre bekletirsiniz veya satarsınız Peki teknikçiler ne diyor Şu çizgiye Gelince al şuraya gelince sat düşünce tekrar al kardeşim biz Kumar mı oynuyoruz yatırım mı yapıyoruz herkes teknik analizi bilmek zorunda mı Ayrıca Eğer işliyorsa tüm teknikçilerin trilyoner olması lazım şimdi teknik çiziliyor sonra istenilen yere gitmeyince yani hisse düşünce bahane hazır yok ayı tuzağı yok boğa tuzağı yok Golden Gross Vesaire Vesaire ondan sonra teknikçi arkadaşlarım ortadan kayboluyor 10-15 gün suspus Bir ay sonra tekrardan sahneye çıkıyorlar Ben diyorum ki endeks 30 hisselerinde bile Teknik tam manasıyla işlemezken krom gibi patron hisselerinde hiç işlemez Ayrıca arkadaşımız patron falan boş işler demiş size bir örnek vereyim Bas Gaz hissesinin formunu bir okuyun patronun boş işler olmadığını anlayacaksınız 24 saat küfür hakaret beddua bu hisse 43 TL'nin üstüne Ocak ayında çıktı Hatta 45'leri gördü sonra ne oldu 10 gün içinde tekrar 36'lara geri geldi ben bu hissede günlükçülerin de al sat yaparak kazanacaklarını zannetmiyorum Çünkü kademeler o kadar kötü ki alışla satış arasında bazen 20 kademe fark oluyor ve her kademe 50-60 hisseye tekabül ediyor siz çok iyi bir teknikçi olabilirsiniz itirazımız yok ancak Hiçbir insana da anlamadığınız nokta şu bu diye bilgiçlik taslayamazsınız herkesin Fikri kendine herkes herkesin fikrine saygı duyacak bütün bu fiyat fiyaskosunu sadece tekniğe bağlamak ne derece doğru bana göre en büyük sorumlu patrondur son olarak ben 2 yıldır bu hissedeyim kesintisiz bir şekilde en çok artmasını Ben istiyorum bir de hisse dipte iken kötüye yüksekteyken öven kişilerin ismini açık açık yazın ki hepimiz bilelim Gerçi ben biliyorum ama bu yazıları okuyan yeni giren bir yatırımcı kardeşimiz bilemeyebilir tüm küçük yatırımcı kardeşlerime Hayırlı kazançlar dilerim Rabbim iyi insanlarla iyi patronlarla karşılaştırsın ytd