Sn celik comak endeksi nasil goruyorsunuz bu hafta icin yorumlar misiniz musait oluncaSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn celik comak endeksi nasil goruyorsunuz bu hafta icin yorumlar misiniz musait oluncaSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn çelik hocam ozgyo ve klgyo hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? maliyetimde geziyorlar kârımı almayı beklesem mi yeter deyip çıksam mı bilemedim
Iyi akşamlar hocam yayla için allah razi olsun.afyonumuzda 4,25 üzeri pozitif bir kapanış yaptı oda teknik tam güzelleşti.forumda dile getirilen bir çok hisse güzel pirim verdi .tmsn trcaz smart sanel .
1120 üzeri kapanışlar pozitif benim için.
Çelik Hocam 6 aydır size Olmip sordum başınızı şişirdim kusura bakmayın..
Siz de bana cesaret vere vere pozisyonumu korumama ve artırmama vesile oldunuz..
Size çok teşekkür ederim..
Madem yazdık hocam tekrar bi yorum alsam , bi haberler dolaşıyor, hissenin gidişatı nereye doğru sizce...
herkez uyumuş galiba sitede tek üye benim Bu başlığı şu anda 23 kişi okumaktadır. (1 üye ve 22 ziyaretçi)
celik comak:):)
Hocam orta vadeli olarak alkım önerir misiniz?? 1 sene alıp yatmalik hisseler arıyorum da.. kararsız kaldım