Ben biri kaybettiğinde mutlu olmam. Biri kazandığında da üzülmem. Yediğimi içtiğimi sosyal medyada paylaşmam.
Printable View
Ben biri kaybettiğinde mutlu olmam. Biri kazandığında da üzülmem. Yediğimi içtiğimi sosyal medyada paylaşmam.
Bende aynen bunu diyorum hocam..
Banane mileltin parasından ancak kimse kaybetsin istemem..
Yeri geliyor delikanlıca elimi taşın altına koyuyorum..
Endeks dışında hisse bazlı vuruyorum..
Misali veriyoruz..
Herşey ortada..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tecrübedir..
Ve bu konuda en büyük örneğim sayın jas tır..
Neden ..
Endeks yükselmez denilen dakka da 1 short basan bir göbele burda 1 vade toplam 2 ay geçirdik..
Elime ne geçti..
Hiç bir şey..
Peki neden jas ..
Adam edebiyle uzak vade short açtı..
Paranın içinden geçti hatta ilk grup kurduğumda sayın jas zengin oldu dedim..
Olay budur saymak değil stratejidir..
Kısa vade long olup asıl pozu uzakta açmaktır..
TOFAŞ TA sizde aynısını yapın .. ayarlayın marji paranızı basın..
O değilde Akçay bile Tofaş ta gaza geldi..
Ve gene diyorum sayın el turco ya dediğim gibi yiyorsa açın...
Adam 15 dakika da eline vermis short girenlerin
Aynı oyunu pegasusta yaşadım ben..
Herşeyin bir zamanı var ve Pegasus shorttan kazanan da duymadım..[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Yakın vade nedir bu güzelleme..
Bir arkadaş var hele kar ettiğini görmedim..33 ten beridir short diyor..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyuna gelmeyin dedik..[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Salan piyasa da gene yedirmedi..
Var bir olay kokusu çıkar yakında
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanılmayan teknikci yok. Hep yanılan teknikci de yok. Sistemlerin başarı oranları %40 - 60 arası, bana göre insanların normal dağılımı da bu aralıkta. Ama bazı insanlar çok güzel kazanıyor iken çoğunluk kaybediyor. Neden? Çünkü hep kazanmaya odaklaniyorsun oysa kazanacagin bölgeye geldiğin zaman paran kalmadı ise geçmiş olsun. Ben tarz olarak cauti ağabeyi mesela çok beğeniyorum istikrarlı bir getiri eğrisi istiyor. Viop da bu çok çok üst düzey disiplin gerektirir, hissede ise sabır ister. Viop da çok çılgın kazançlar bana göre mümkün yapan da var. Insallah onlardan biri olmayı başarırım hedef o yönde ama şimdilik daha emekleme aşamasındayım.
Ayrıca 5 bira içen herkes haklıdır selamlar sevgiler.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatımla ilgili ve eş dostlar ile ilgili çok keskin kararlar aldım. Felç olmadan önce enjeksiyon için hastaneye işi düştüğü için herhangi bir işe girmek için iş bulmak için arayan ziyaret eden insan sayısı çoktu. Felç olduktan sonra da bu menfaatci takım devam etti. Çay bahçesinde garson olan birini büyük bir şirkete yerleştirdim şuan genel müdür gibi sağolsun telefonumu bile açmaz. Bir kez bile teşekkür için aramadı. Bir akrabamın staj işi varken günde üç kez arardı işi bitti bayramda bile arayıp sormadi. Bu asalaklar yüzünden hastanede çok nadir tam maaş aldığım. Sürekli onların takıp gittiği borçları ödedim. İnsan olmanın bedelini ağır ödedim. En son birini aradım telefonumu bile açmaya tenezzül etmeyince ipler koptu bende. Artık karar verdim kimin benimle işi varsa ücretli hizmet vereceğim nasıl olsa bunlar beni ancak işi varken arıyor. Gerçek eş dost bunlardan muaf sadece asalaklar için geçerli.
Gerçekten çok büyük kerizmisim. Sabahın köründe kalkıp önce enjeksiyon pansumanlari yap sonra koştur koştur işe git işten yorgun argın çık tekrar bunları dolaş. Yol parası cepten malzeme cepten. Öküze pansumanlar için cepten steril gazlı bez tenturdiyot sargı bezi flaster al. Sanıyor ki bunları hastaneden beleş alıyorum hastanenin malını ancak o hastane de ameliyat olduysa kullanırım yoksa Medikalci den alırdım. Hayatımin büyük bir kısmı bunlara zaman ayırmakla hizmet etmekle geçti. Bu asalaklar o zamanlar evi tekke gibi ziyaret ederlerdi. Bugün sadece işleri düşünce arar oldular. Bende böyle keskin bir karar aldım en azından içimde kalmasın. Adım keriz olarak kalmasın istiyorum.