Printable View
Alıntı: Originally Posted by refaba Bunlar piyasa ile maşak geçiyor galiba,1800 puan çıkan borsa -200 puan yaptı:p reha gaya ikram etmiş ky ye
Alıntı: Originally Posted by refaba En son bit pazarından bahsediyordu,sanırım pazarda kayboldu:hi: hacetepedeydim bitti işlerim 1,5 ayın sonunda anjiyoya gerek yok dediler
Alıntı: Originally Posted by uzay44 Emekli olunca belki bir lokanta falan açar meslek edinir diye düşünmüştüm:oleyo: Siz artik veriverin lafi çevirmeyi, Sn. Baskanim bu yazdıklarınızı görünce, defterinizi durup durup!:bravo:
Alıntı: Originally Posted by uzay44 Emekli olunca belki bir lokanta falan açar meslek edinir diye düşünmüştüm:oleyo: ky ye borsa lokantası açacam sebzelerden bamya dolmalardan şırdan tatlılardan vezir parmağı
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 hacetepedeydim bitti işlerim 1,5 ayın sonunda anjiyoya gerek yok dediler Geçmiş olsun abi.
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 SAW şahidimdir Adanada 2 ay kaldım hiç yemedim. ustaya bi bakayım dedim tencerenin kapağını açtı az daha midem ağzıma geliyordu yiyemedim :yes::yes::yes:
Ahanda geldi, Sn. Basganim!:yahoo: Sn. Basganim jurnalcilik gibim olmasin emme, bunnar senin arkandan, sunu yer bunu yer deye pis pis dedikodu yapiyorlar!:yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Siz artik veriverin lafi çevirmeyi, Sn. Baskanim bu yazdıklarınızı görünce, defterinizi durup durup!:bravo: Yok efendim başkanım öyle ufak şeyler için 9 yıllık dava arkadaşını harcamaz (hissenet'e kaydım 2010 :evil:)