-5 e kadar veririm seans içi ve öyle kapatırım. tüm sistemler sata geçer.... daha sonra 200 milyar euro canlı paket açıklanır..
tavan açılır..
ne oldu teknik analiz..
adios çok yazdık zaten..
Printable View
amma oynuyorlar bankalarla ha...
15 dk bollinger alta değdi, sekti, oradan tekrar alta yapışıp aşağı trend yapar mı diye bana göre denenirdi, yapmadığı gibi ortayı geçti şu anda, buradan da long denenir 1520 hedefli ama ELİM GİTMİYOR psikolojim bozuldu sisteme uyamıyorum psikolojiyi bozan şeyler
1. haber korkusu
2. tavhilin gevşememekte ısrar etmesi
3. spotta yüklü taşımaya devam ettiğim mal :)
Velhasıl, tüm pozisyonum gereği oradan short, sistem gereği de oradan stop BENİM için mantıklıydı. İzlemeye devam, karışık duygular içinde.
200 milyar paket açıklanacaksa senin vermen, senin gibi önceden bilen başkalarını sevindirir ancak. Alıcısı olur o malın merak etme. Teknik analiz kesin sonuç veriyor olsa herkesin kazanması gerekir ve sonuç olarak kimse kazanamazdı. Adı üstünde analizdir. Analiz ettiğin periyota göre farklı sonuçlar görürsün. Göstergeler kimi basit kimi karmaşık matematiksel hesaplamalardır. Bu hesaplamalara göre çalışan robotlar her gün milyarlarca dolar parayı yönetiyor. Ama kesin uydurmadır canım, milyar dolar para mı sonuçta.