O kanalı öyle çizmeyin.
06.02.2018 günü 6,89 gördüğü günden bir kanal çekin bence.
Printable View
Grafik bana bakıyor ben grafiğe bakıyorum... ama en azından grafiksel kelimelere hakimiyet kazanıyorum... sarco hocam demiş ya “ teknik kapasitesini hissedersem cevap yazıyorum.” Bende teknik meknik yok. Bu yüzden cevap beklemiyorum. Yazılanları yorumları okuyorum. Nerden alıp nerden satacağıma kendim karar veriyorum. Kimseyi de sorumlu tutmam. Kazanınca teşekkür ederim. Benim gibilere tavsiyem bu. Yoksa ustalara sözümüz Yok.
Karelde 9.12 maliyetli bekliyorum. Para kazanmadan çıkmam..
Kısmet... hepimiz kazanalım
————————————————
Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…
karel de son bilanço trend i döndürdü bana gçre. 1. çeyreğe kadar vakıt kaybından başka bir şey değil kanımca. sadece tepkiye oynar günlük çıkışlar gelir gider.Ana pivot noktasını kırması için cok ilginç gelişmeler olması gerekir.orta vade potansiyel zayıf.
arkadaşlar bazen Sacro arkadaşa cok yükleniyorsunuz. Dil varsa biraz amazon dan borsa da başarılı olmuş kişilerin kitaplarını alıp okuyun. cidden cok faydası oluyor. Bazen büyük hatalar yaptığımızı görüyoruz. Bizim borsada bazı hisseler öyle hareketler yapıyor ki gel al gel der gibi bu noktaları görmeniz gerek.Ne yazık kı ky yatırımcılarımız dipten almayı tepeden satmayı cok seviyor buna benzer maliyet düşürme hastalığı var. Bu şekilde yatırım plani yapanlar borsada her zaman kaybeder. çünkü düşen hisse daha da düşmek ister yeni tepeler yapan hisse tekrar daha yüksekten tepe yapmak ister. Bu hep böyle olmuştur tarih yalan söylemez.
Sacro arkadaş kusura bakma artık yazımdan dolayı sayfana tecavüz etmek istemedim.
Yarin bunu takibe alacagim.Cok bekletti.Dolar bazinda'da uzun sure geride kalmis .Grafikte bana gore al veriyor. YTD
http://www.borsagundem.com/files/201.../1285846_8.jpg
Birde bu.KV trade icin nisan'a kadar 4 TL primlenebilir. YTD
http://www.borsagundem.com/files/201...1285846_11.jpg
Twitter açtım.
Bugün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir açam bakam dedim.
Herkesi beklerim. Biraz acemiyim bu konularda. Bakalım açtık nolacaksa ahahahah.
@Sacro_trade