Ne olmuş borsa düştüyse
İlk defa mi düşen borsa görüyorsun hayatında :)
Hem çıksaydı da sana ne , sana yine kaybedecektin muhtemelen :)
Şu düştüğün duruma bak :kahkah:
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne olmuş borsa düştüyse
İlk defa mi düşen borsa görüyorsun hayatında :)
Hem çıksaydı da sana ne , sana yine kaybedecektin muhtemelen :)
Şu düştüğün duruma bak :kahkah:
Bilgisiz niteliksiz soooradaaaaan gomeeeee güççüüük batirimcilar :)
Dostum açıkçası durumun isimlerden bağımsız olduğunu düşünüyorum. Evet fırsat kaçtı dünya çapında markalar çıkartmaya katma değerimizi artırmaya harcamamız gereken zamanı betonla şunla bunla geçirdik.
Peki sence başka iktidar olsa bu zamanı bu şekilde değerlendirir miydik?
Başımızdaki kişiler doğrusu yanlışı ile sadece siyasetçi. Özünde halkın istek ve beklentilerini iyi kötü yapmaya çalışan insanlar.
Burada herkesin istediği tarzda politikalar uretselerdi bir daha seçilemezlerdi bunu hepimiz biliyoruz bence. Halk sıkıya gelmek istemiyor disiplin kemer sıkma çok çalışma üretme istemiyor.
20 tane yemeksepeti çıktı da adamlar çıkmasın mı dedi? Her türlü arge teşviği yatırım teşviği mevcut. Vergiler şirketi olan için son derece kaçınılabilir seviyede, vergi neredeyse tamamen dolaylı. Buna rağmen çıkmıyor, çıkamıyor. Patronlar vizyonsuz, mühendisler tembel, işçiler kaytarmaya meyilli.
Sn. Selka nin sözü çok güzel, faiz bizim birbirimize attığımız kazıkların bir bileşkesi. Tüm bu halimize bakmadan bir de iphone kullanalım mercedes binelim istiyoruz. Sonuç da bu şekilde malesef ben kimseye kızmıyorum artık.
Hey bozi
Dün tam seans kapanirkene shortlayim dedim yanlışlıkla longa basmisim iyi mi
Sabah bi kalktım
Ooooooo iyi kar ver derken bi girdim hesaba caaarttt kabakagttt
Bi baktım longum
Bu da mı gelecekti başımıza
Şu düştüğüm hale bak :(
bugünki piyasaya göre kazanılacak para tamamen şans olur.. çünki sırtımızı dayayabileceğimiz ne bir destek,
nede şurası geçilirse denilebilecek bir direnç.. mantıklı olanı bugün piyasanın oturmasını beklemektir..
adam makınenın basına gecmıs 300 500 p teptıkce verıyeıı odunu
Dün senin karikatürdeki kutup ayısı beni ziyarete gelmiş meğer :kahkah: