Tahtacı bu gelişmeler ve haberler karşısında düzeltmeyi nasıl yapacak merak ediyorum. Belki bu durumda perea nın kalan lotları devreye sokabilirler. Başka türlü alan satmıyor ve tahta sürekli hareketli. Maaşallah...
Printable View
Tahtacı bu gelişmeler ve haberler karşısında düzeltmeyi nasıl yapacak merak ediyorum. Belki bu durumda perea nın kalan lotları devreye sokabilirler. Başka türlü alan satmıyor ve tahta sürekli hareketli. Maaşallah...
Perea takası için kabaca günlük işbank satışlarını takip ediyorum aam kesin bi yargı çok zor olmakla birlikte eger satışların çoğu perea nın ise listem şu şekilde, ama bunlar aşırı atmasyon, alt a yuvarlayarak rakamları almaya calıştım. +-500k koyun bunlara. Ama şu kısımda netim, bu hafta bitmiş olur diye düşünüyorum son 3gündür hacim baya yüksek perea nın son malları için alan da açıyor tahtacı, bitirir diye tahmin ediyorum. Haftaya 300-500k işbank satışları görmessek ya da düşüş görürsek ceptocep işlemlerde anlarız ki perea bitirdi. Şunu da düşünüyorum hissenin hacimsiz ceptocep siz yükselerek gitmesi günleri yakınlaşmış olmalı. Takribi 1-2milyon lot hacimler ile de olsa %3-5 2ileri bi geri rsi soguta soguta yükselecektir diye tahmin ediyorum.
12subat 500k
13subat 200k
14subat 300k
17subat 700k
18subat 500k
(650k kalmıştır)
Çok mümkün, hesabınız doğru olabilir. Benim hesabıma görede 1 milyon civarı malı ya kaldı yada kalmadı diye düşünüyorum. Fon malı bitince bu hissede birkaç küçük yatırımcı dışında kimse mal satmaz kolay kolay. Buda tahtayı çok daha yukarılara taşımak için sebeblerden biri olacak tabi
Malum çağımız yapay zeka çağı ve bu şirket bu konuda önümüzdeki süreçte çok şeylere gebe
Tavana kilitlemeden tahtayı tutamayacak. Kontrolü epey zorlaştı...
1.261 Usd gösterdi.
Geçen sene bir kısım aldığım fiyata geldi.
Çok şükür.
Ytd.
Bunlar daha fragman :)
Şu ilk çeyrek bilanço gelsin bakalım.
Borcun büyük bölümünün kapandığını görelim.