Burası bilgi paylaşım yeri dşye arada bir bakıyoruz ama maalesef endeks topiğide burasıda olmuş siyaset topiği.Hatta muhalefet topiği.Nereden hükümete tayyip Erdoğan'a giydirir iz başka bişey yok.
Printable View
Burası bilgi paylaşım yeri dşye arada bir bakıyoruz ama maalesef endeks topiğide burasıda olmuş siyaset topiği.Hatta muhalefet topiği.Nereden hükümete tayyip Erdoğan'a giydirir iz başka bişey yok.
İsrail ordusunda bir grup subay toplu dilekçe vermişler.
Natanyahu'ya savaşı durdur, diye.
Haber youtube videosu şeklinde veriliyor. Doğruluğu ve detayı hakkında bilgi almak zor ancak Natanyahu'nun sadık adamlarıyla gizli bir bölgeye kaçırıldığı bildiriliyor.
Takibe devam, yakında kokusu çıkar.
https://resmim.net/cdn/2025/04/15/NtUm01.jpg
Valla bu filmin sonunu çok merak ediyorum, ama düşünceme göre bu film kopar.
Emin Olun ki, "kurra" çekilişi yapılacak..Ve millet "kurra" ya katılmak için sıraya girecek.
diyelim öyle.. muhalif gazetecilerin tutuklanmaları, anayasal haklarını kullanıp bu düzene itiraz eden gençlerin, "çocukların" göz altına alınmaları, işkence edilmesi, sanatçılara 12 yıl öncesine dair suçlamalarla yapılan tehditler, tutuklamalar, siyasi olduğu bariz hukuksuzluklar seni hiç mi rahatsız etmiyor, 35 yıllık diploma iptaline aklın vicdanın ne diyor ... ?
cevap ver ...
edit: ... lere o.ç. yazmıştım sildim.