2 ABD'li sporcu için vize kararı esnetilmiş. "bak biz adım attık" demekmi istiyorlar böyle komik işlerle.
Printable View
2 ABD'li sporcu için vize kararı esnetilmiş. "bak biz adım attık" demekmi istiyorlar böyle komik işlerle.
Türkiye ve ABD arasındaki vize krizinde iki sporcunun Türkiye'ye giremediği yönündeki haberler üzerine Dışişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık, iki sporcuya vize verildiğini duyurdu.
Söz konusu sporcular, Rus takımı Nadejda Orenburg takımında oynayan Emma Cannon ve Brionne Jones.
Nadejda Orenburg, İstanbul'daki Euroleague maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak.
ABD'nin vize hamlesinin ardından Türkiye de aynı şekilde misillemede bulunmuştu.
LONGLARI HAZIRLAYIN
Uygulanan siyasete bakarsanız çok ta ütopik değil. Bir süre önce Kardeşim Esad, sonra katil Esed, şimdi ise ismi konmamış müttefiğimiz Esad. Olmayacak şey değil.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar almağa o kadar kararlılarki ben cüzi düzeltmeler olabileceğini düşünüyorum. belki seans sonuna doğru aldıklarının bi kısmını verebilirler..
Teşekkürler Sn silas17.
Bu arada 122 inişinde aldıklarımın satışı şu an itibariyle bitti. Sonuncu 127800 den gitti. Yukarıda shortlar otomatik açılacak, 128100 den itibaren her 300 puanda 1 adet. U100 96 bine gelinceye kadar TP yok.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Gümrük Birliği`nin güncellenmesi ile tahmini olarak AB`nin GSYH`sinin 5,4 milyar avro, Türkiye`nin GSYH`sinin de yıllık 12,5 milyar avro artacağını belirterek, "Türkiye`nin AB`ye ihracatı da 5 milyar avro artar." dedi.
gözaltına alınanların avukatlarıyla görüştürülmeleri bile maviyi kırmaya yetecektir.
https://invst.ly/5eqid