Tam 12 den sn. Sasa helal, Yeni Kent beklentimizi boşa çıkarmadı. Daha da iyi olacak bundan sonra inşallah yapacağı yatırım ve ihracat rakamları ile, güveniyoruz.
Tüm ortaklara hayırlı ve bereketli olsun...
Printable View
Eyvallah, hepimiz kentin fiyatının yüksek oldugunu biliyoruz fakat bu hissenin halka açıklıgının düşük olması ile bu fıyatların normal oldugunu herkes bilmeli! uyarıda bulunan samımı insanlara eyvallah! lakin bu fiyatlara piyasanın alışması gerekli
Bilanço meselesine geri dönersek, bu rakamlar az çok beliydi şirketimizin ceosunun açıklması gayet yol gösterici
KUR DOLAYISI İLE TR YAPILAN ÜRETİMİN BÜYÜK BÖLÜMÜ(RAKAM AKLIMDA DEĞİL) AMERİKAYA İHRAÇ GİDİYOR denildi. bu nedemektir?
4. ceyrek bilanço 3. ceyrekten daha iyi gelecek demektir. dolar kurunun yukarı hareketi bize yarıyor! yani ben size yıl sonu karımızın 150mılyon tl gelecek desem ne dersiniz?
BEN SİZE SENEYE BEDELSİZ VERECEK DESEM NE DERSİNİZ?
BU HİSSE GÖZ ALTI PAZARINA DÜŞECEK( EGERKİ SÜRE ARTTIRIMI GELMEZ İSE,%0,54 ACIKLIKTAN DOLAYI) FAKAT ONUMUZDEKI SENE BEDELSİZ İLE YINE UST PIYASAYA GIDECEKTIR(BEN SAHSEN SÜRE UZATIMI GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
ŞÖYLEDİKLERİMİ İYİ ANALİZ EDİN AKLINIZIN Bİ KENARINA SOKUN DAHA ÖNCEDE DEDİĞİM GİBİ SIK YAZMAYACAGIM BAŞKA HİSSELERE DÜŞÜNCESEL OLARAK AĞIRLIK VERDİM SİZE MUKEMMEL BİR YOL GÖSTERİYORUM VE HEPİNİZ ALLAH EMANETSİNİZ...
daha yeni kent başlamadı yatırım biter işte ozman göreceksiniz yeni kenti
haziran ayında ihracat verilerinde kaç milyon dolar ihracatımız vardı bilen var mı?
O zaman dolar 6 tl idi şu an kaç para? Yıl sonunda kaç para?
Kent gıda artık mondelazın üretim üssü oluyor bunu artık zihninize sokun! Okuduklarınızının sizlere yol göstermesi dilegiyle bir kaç hafta sonra görüşürüz bol kazançlar
Daha internet cezası kalkmamış hisseden boş boş yazıyorlar bu internet cezası kalkacağına yakın bir çıkış olabilir oda 15 kasımdan sonrasına denk geliyor yani 16 kasımdan başlayarak 30 kasıma kadar hisse devamlı internet cezasının kalkmasını fiyatlayacaktır
Bu haberi yorumlayabilecek kimler var bakalım
https://twitter.com/spkgovtr/status/...697052672?s=21
Taze kuruyu yorumlayalım bence hisse 1 tl den 1000 tl ye gitti bu gidişte hiç bir internet cezası almadı tekrar düşüşe geçti 250 tl yi gördü yine ceza almadı bu kadar fiyatı oynadığı halde ceza almıyorsa bir hisse o zaman çifte standart uygulanıyor anlamı taşır