Umutabi'nin deyimleri kendine hasti, cok ozledik o paylasimlarini.
Printable View
Bu arada konu hakkında bilgisi olan sayın üyelere sormak isterim;kendi imkanlarımla yaptırmak istediğim bir müstakil ev var,belediye sınırları dışında(bir köyde..) betonarme tek katlı bir yapı,%70 ini bitirdikten sonra bu avantajlı oranlarla kredi kullanabilir miyim? teşekkür ederim..
Gectigimiz aylarda ev almadim/alamadim fiyatlar yüksek diye. Simdi bakiyorum daha da artmis. Alirsam....
Mal sahiplerine Ac gozlulugun alemi yokmuş dedirtir bu piyasa adama. Nasil vaktinde senetlerde bizlerde dediysek
Bu kredi musluğu sonsuz kaynaga bagli ve eve bagli olmayacak. 1-2 ay sonra bu kredi musluğu kapanır
Ha bir de is garantisi gram yok! 10-15 sene ödeyesin
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akıl dışı isler yaşanıyor son 3 gündür emlak piyasasında.
Kredideki faiz düşüşünün net etkisi 100.000 TL'de yaklaşık 8.000 TL ama evlere gelen zamlar en az % 15 mertebesinde.
Ev sahipleri ve emlakçılar % 8'lik faiz kaynaklı kazancı ev almak isteyenlerle paylaşmayı bırakın, kazancın en az iki katını talep ediyorlar.
Eski bir eve bakmıştım Mart sonu corona az az başlamışken bir yatırımlık ev 200 dü ilan 190 a biraz konuştuktan sonra inmişti
Şimdi 275 istiyor aynı eve .
Ne anladık biz bu işten
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ben bir yıldan fazla süredir ev arıyordum.Hatta geçtiğimiz yıl yaz ayında başlayan faiz indirimlerinin ardından konut kredilerinde yaşanan düşüş ve kamu bankalarının %1 in altına oranları çekmesiyle şuan yaşadığımız olayların aynısı yaşandı.Ben istediğim evleri alamadım ev alma işini rafa kaldırmıştım.Korona sürecinde insanların geleceğini görememesi sonucu emlak piyasasında nadirde olsa alınabilecek emlak ilanları vardı.Geçtiğimiz hafta çok beğendiğimiz bir evin alım işlemlerini bitirdik.Kullandığım krediyi bu hafta açıklanan oranlar ile hesaplandığında aradaki fark 5000 tl.Ama konutların üzerine aç gözlülükle konulan fahiş zamları görünce bu müteahit ve ev sahiplerine her şey müstehak.Allah kimseyi bu aç gözlüklerin eline düşürmesin.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.