Printable View
Günaydın :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Evlenmeden yapin o zaman...kadin milleti adami bezdirir Bezdirmez öldürür. Dul erkek mi fazla yoksa dul kadin mi toplumda,?
https://www.youtube.com/watch?v=DVnjcsHn-YQ
Alıntı: Originally Posted by Webster Batman ustadda gelmedi bu gece Birseyler oluyor ama ne Ustat yorulmusum erken kapattim piyasami sizdim erkenden herkese gunaydin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by diproyal Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama bakıyorum fark ettiniz :) Bakin ben baska bisey soyluyorum :))) Erken yattim diyorum :)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Bezdirmez öldürür. Dul erkek mi fazla yoksa dul kadin mi toplumda,? Arastirmalara gore evli erkekler bekar erkeklerden ve bekar kadinlar evli kadinlardan daha mutluymus Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Arastirmalara gore evli erkekler bekar erkeklerden ve bekar kadinlar evli kadinlardan daha mutluymus Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Kadinlar erkeksiz yasar. Erkekler kadinsiz yasayamaz. Stockholm sendromu yasar erkek Yani katiline aşıktır
Pence 2 harekati baslamis gece ben yatinca Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi