Üstad temettü olayı var.
Vadelide bu etkili...
Genelde ise dolar cinsi dipleri yalamamız ve yurtdışı çıkışlarına eşlik etmememiz önemli.
01-04-2020, 12:57
mrfatih
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Gel gel yapiyorlar
Hani diyordun ya 85 ten sonra girerim diye
Aha oyle dusunenleri agina cekiyoreee
100 k oncesi bist yaniltir...
Kim kontrol ediyor bisti bu derece üstadım...pozitif bir şey olsa anlarım ayrışmayı ama bu durumda akıl sır ermiyor...
Artık bisti de mi istedikleri gibi yönlendiriyorlar...cidden hiç bir ekonomik dayanağı olayan bir hareket yapılıyor
01-04-2020, 12:59
Webster
Alıntı:
Originally Posted by mrfatih
Kim kontrol ediyor bisti bu derece üstadım...pozitif bir şey olsa anlarım ayrışmayı ama bu durumda akıl sır ermiyor...
Artık bisti de mi istedikleri gibi yönlendiriyorlar...cidden hiç bir ekonomik dayanağı olayan bir hareket yapılıyor
Global gladyo...
Ekonomik sistem palalarin elinde
Ne trump ne melani...
01-04-2020, 13:04
Pestilence
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Efendiler
Varnalilar
Dostlar
Canlar
Bakin uyariyorum
Bu iki hafta kavramini herkes zikretmeye basladi
Eller tetikte akillar yurekte olsun...
20 nisanda sinemalardayiz...
Ytd
Üstat öngörün ne?
01-04-2020, 13:12
Blueberry
Alıntı:
Originally Posted by mrfatih
Türkiye Varlık Fonu'nun kontrolü olabilir mi?
01-04-2020, 13:17
melihsah
Alıntı:
Originally Posted by Blueberry
Türkiye Varlık Fonu'nun kontrolü olabilir mi?
Yabancılar satışa başladığı zaman kralı gelse engel olamaz şelaleye bunu geçen haftalarda gördük. Abd ye göre fazla düşmüştük onu telafi ediyor sanırım
01-04-2020, 13:20
mrfatih
Alıntı:
Originally Posted by melihsah
Yabancılar satışa başladığı zaman kralı gelse engel olamaz şelaleye bunu geçen haftalarda gördük. Abd ye göre fazla düşmüştük onu telafi ediyor sanırım
yabancı oranı borsada en düşük seviyede daha ne kadar satacaklar %50 lerde sanırım...bu çıkışın hiç bir dayanağı yok arkadaş...akşam bu borsa -2 lere gelmezse ben bu işe bir daha girmem net