Originally Posted by
alicemal
TMO gemi dolusu ayçiçek yağı ithal etmiş ve bunu müjde diye vatandaşa kaktırıyor. İnanılamz bir dönemdeyiz. Tabi bunlar hââlâââ iyi günlerimiz. 2010 dan beridir konuştuğum herkese söylüyorum "bunlar iyi günleriniz" diye.
Bizde yetişen ürünlerden Ayçiçek ve mısır yağları dünyada en çok GDO olan yağlar.(soya, palm filan tam GDO da onlar bizde eskiden yoktu) TMO kimbilir nereden aldı. GDO lumudur bilemezsin. TMO gdo suzdur desede güvenemezsin. Hükümet tarikat zihniyetli bir gruptan geliyor ve söylediklerine güvenilmeyeceğini yüzlerce kez ispatladılar. Bizzat tayyipin kendisi "hedefime varana kadar papaz kıyafeti bile giyerim" dedi.
İthal ettikleri Ayçiçek yağının perakende fiyatını ise 3,5 yıl önceki ihraç ettiğimiz zeytinyağı fiyatı olarak belirlemişler. 12 TL. Zeytinyağı 3,5 yılda 12 TL den 30 TL ye gelmiş ve ayçiçek yağını 12 TL ye ithal ediyoruz diye bayram ilan ediliyor. Tebrikler.
Bunu müjde diye vatandaja kaktırıyor. İnanılmaz bir tarih yaşıyoruz ama bunlar maaalesef iyi günlerimiz.
Neyseki ben gidiciyim. Astral seyahatle sık sık gidiyorum desem yalan olurda, eskiden giderdim. Baktım astralde bayağı yol alıyorum ama fiziki olarak yerimde sayıyorum. O sebeple bıraktım. Bilinç olarak yola çıkmaya çalışıyorum. başarırsam keçi yolcu. Kendi başınıza kalıp, abd nin yetiştirdiği tarikatların ürünleri partiler ile koyun koyuna yaşarsınız.
Acımasız oldum ama naapiim.