Printable View
Alıntı: Originally Posted by Corbaciyan Eylul ayi bana hic yaramadi ekleme de yapamiyorum kari alip cikmayan elime sicayim SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Zarar nerden ustadim
Alıntı: Originally Posted by Webster Zarar nerden ustadim Bakmayin benin agladigima ya aft yay dan kardan zararimdan bahsediyorum ben mevduatci zihniyetim ana paradan %3 zarar etsem direk stoplarim [emoji4] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ya allah bismillah 7.95 ten lokman pasa aldim Hayir ve dua ile elinde patlar hacimsiz kagitlarda ne işin var
Alıntı: Originally Posted by Corbaciyan Bakmayin benin agladigima ya aft yay dan kardan zararimdan bahsediyorum ben mevduatci zihniyetim ana paradan %3 zarar etsem direk stoplarim [emoji4] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ana paradan zarar etmek istemiyorsaniz Yatirim yapip takibi birakin tecrubedir 😀
Alıntı: Originally Posted by onur1064 elinde patlar hacimsiz kagitlarda ne işin var Aslan sana bu isi ogretecem Ne patlamasi corba parasi cikti ya la Ac bak suan kacta
Alıntı: Originally Posted by Webster Lokman hekim hissesi aldim ustadim Kusura bakma üstad. Hiç aklıma gelmemişti o adla hisse olacağı :)
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Kusura bakma üstad. Hiç aklıma gelmemişti o adla hisse olacağı :) Estagfurullah hata bende herseye latife yapiyorum Bu defa ciddi yazdiklarimda espiri anlasiliyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Aslan sana bu isi ogretecem Ne patlamasi corba parasi cikti ya la Ac bak suan kacta 7.95 aldiysan %0,90 -1 arasi +’da degmez ki