Gel spek iti, kuçu, kuçu sana kemik verecem. Gel korkma.
Printable View
Gel spek iti, kuçu, kuçu sana kemik verecem. Gel korkma.
Sorumsuzca malı dağıttı etrafa şimdi toplamaya çalışıyor. Buralardan sana mal yok, aşağı basarsan alırız. Oyna dur kendi kendine.
40 üzerinden atladım walla. Temettüyü düşünce 39 a indi ortalama. 1% in altında portföydeki toplam ağırlığı. İstedikleri kadar basabilirler. Otel sahibi olurum :d
ytd
Bence bu söylemleriniz yersiz. Bu hisse sahibini üzen hisselerden değil. Yeterki alım satım noktalarını iyi tesbit edin. Yada çok uzun süre elinizde tutun. Algyo XU100 ün öncü hissesidir. endeksten önce gevşediyse bilinki endekste düşecek, yok önce yükseldiyse bilinki endekste arkasından yükselecek. Tahminim 33-33.50 aralığına kadar gevşeyebilir.
Uygun fiyatlarda dibini sıyırırım. Sadece Büyükçekmecede 630.000m2 tarla var. Stok değeri 3 milyon TL. Tarla ederi bile kaç para eder hesap etmek lazım. Hisse fiyatı bile otelin fiyatının altında kaldı nerdeyse. 750milyon TL nakit parası yeni yatırımın yaratacağı nakit akışı nerede kaldı acaba. Diğer gayrimenkul değer artışlarını yazmıyorum bile. Gelecek beklentisi sağlam. Fiyatı çok geride kaldı ve kalacaksa uygun yerlerden alırım.
https://www.tradingview.com/x/aLaopFs3/
Kanal dibinden kalkmış ama kanal zirvesine götürmediler. Buradan kanal dibine dönüş alım fırsatı verir gibi görünüyor. Gider gitmez beklemek lazım.
Biraz daha ekleme yaptık, verenlerin eline sağlık. zamanı gelince biz de onların eline veririz:)
dediğim Gap a gelince gömülün