Doğru..... bakalım gorelım....KY tahtadan çıktı mı acaba.... onu da kestıremıyorum doğrusu....
Printable View
Doğru..... bakalım gorelım....KY tahtadan çıktı mı acaba.... onu da kestıremıyorum doğrusu....
buralar dip diye gosterip 4 de kadar cekebilir
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sonra 4 du dip gosterim 3 ce kadar ceker nasil olsa 9 dan verdi 8 den 7 den adam bu hisseye 2.80 den girdi
Tabı bır de şu var... çoğu kağıt ,mısal Aselsan,Asuzu,MSGYO,ILGYO v.s.cazıbede buna yaklaştı...Bır de o var tabıı.... KY nıye atlasın kı bu kağıda....
ilk emeklilik fonlarini alarak girdi 5se cikardi verdi 3 ten 4.7 se cikardi verdi 8 ze cikardi 5.7 se verdi sonra 965 cikardi durum ortda oyuzden adam alsatlaa maliyeti sifirladi hesap kitap. yapmayin bence artik
burdan gelen parayla berada takiliyor biraz diger kagitlarda para yapar belki burayi 6 ay ile 1 sene arasi standby yapabilir buralardan yada altlardan verilenleri alir ama uzun vade artik
Merhaba yazılarımızı kopyalamışsın izinsiz
Bu hissede yakın arkadaşımla girmiştik bu hissenin ciğerini bilirim fakat zararına çok bekledik sonra yükselirken verdik kısa geçiyim
Zarardayken çok araştırdım Galip bey bu hissede ta tekstilbank zamanından beri var ıcbct eski adı tekstilbank bu hissede maliyeti 0 tl hatta eksi bile olabilir bu hissenin şu an için tek umudu dünyanın en büyük bankası olması ve halka arzın %5 olması burda bir detay var onu da siz çözün
%61.8 e dikkat edin buda 4.48
Haziran'da 3,18 den çevirdi eylülde ki de 3.18 den dönüp 8 küsüre gitti şu an 61.8 i 4.48
Çok kişiyi zengin ettiği gibi çok kişiyi de fakirleştirdi Galip bey takaslara hiç bakmayın tamamen illüzyon size tavsiyem al sat yaparsanız zarar büyür yaşadım maliyet düşürmek içinde bence kademeli düşünün zarar etmiş bir ky olarak Umarım kısa zamanda artıya dönersiniz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9171145e49.jpgalıntı inşallah yükselen kanalın içine girer
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi