Çok var onlardan,biz bunlara gazcı deriz,hisse battımı toz olurlar.
Printable View
%10 barajı CB'nin SPK'sına mahsus,alt limite sözüm yok,ama üst limitin ağ.... sıç....lar SPK zaten bir kurum değil bana göre,sadece yatırımcı düşmanı,zaten çoğu yatırım danışmanları eleştiriyor,ama onlar tınlamıyor beleşten maaş aldıklarından keyifleri tıkır,eden onlara korana bulaşmıyorki.
1.50 altı alıcıydım,soluğu 1.05'de aldık...inat bu değilmi,1.05'e kadar toplayarak maliyeti 1.30 altına çektim,öyle az lot falanda almadık 150 falan,birazını 1.25 üstü postaladık peşi malum 1.38 tavan,ama tavana güvenim yok,bugün borsamız dışarıylan ayrıştı,dışarısı %2 kayıplı
İyi gidiyor sebebini bilen varmı?
Tavanı bozdu 1.44 yaptı SPK ağına takıldı,şimdi yine tavan,tavanı bozmasaydı yola devam ederdim,bozdu bende postaladım gittim,aşağıda onun düştüğü yerde çok kağıt var,onlarlan yola devam...ytd.
adamlar açıklama yapıyor bizim o firmayla işimiz yok diyor, ama üniversitede geliştirildi diyor üniversitenin rektörü burada yönetim kurulunda murat ali yülek mi ne, bunların biyerde şirket sayfalarında üniversite logosu var ve çalışma ortaklarımız diyor ne ayak bu kadar ilşki var haberimiz yok diyor niye rektore yön.kurulunda gorev veriyon o zaman.yatırımcı aklında soru işareti kalıyor bunlar ama borsada şirketler yatirimcidan her şeyi gizleme derdinde en son malı topladıklarında ve 2ye3e katladıktan sonra acikliyorlar bizim için iş işten geçiyor tabi ky anca ağzıyla kuş tutacak.