Allah spegin comertine denk getirsin de görüntü dilenci kılıklı bir spekle karşı karşıyayız sanırım. son lota kadar el açıyor.😀hadi git Allah versin ☺️
Printable View
Allah spegin comertine denk getirsin de görüntü dilenci kılıklı bir spekle karşı karşıyayız sanırım. son lota kadar el açıyor.😀hadi git Allah versin ☺️
Kıyamet senaryoları,kaos, eşliğinde endeks düşüp dolar çıkıyor iken hissede benden başka kimse kalmamış.buda demek oluyor ki gelecek 10 yıl da gireni çıkarmak için uğraşıp duracaz. Sat kurtul denilebilir ama satmam . şayet hisse yükselmiş olsaydı olurdu.ama 6 yıl öncesi fiyattan satarak 6 yıldır milleti soyan alçakları mutlu edemem.batarsa batsın a.g.
KAğıdımız da Galip filan yok , ISYAT her şeyi hallediyor . Rahat olun .
24 Haziran 8 Temmuz arası Çıkış olacaktır .
teknik olarak yeniden güzelleşti... 1,68-1,80 deneyebilir gibi duruyor yakın zamanda... 1,80ler aşılırsa nbu sefer 3 ten önce durmaz gibi... tekrar aldım bakalım :)
Teknik güzel de spek de iş yok.iki kez niyetlendi götürmeye,lotlari eline verince ne yapacağını şaşırdı zavallı.imdi şemsiye açılmasın diye kıpırdamıyor.,😂
Biraz hesaptan kitaptan anlayanlar için şunu yazmayı görev sayarım.
Şirketin iştiraklerinin 2017 yıl sonu itibarıyla 37 mio dolar borcu vardı. Bu borcun tamamının Lira cinsinden olduğunu varsayıyorum ( tamam döviz almadıkları için suçlanabilirler fakat döviz gelirleri yokken dövizle kredi kullanacak kadar ahmak ve tedbirsiz değiller)
Yıl başı itibarıyla krediler toplamı 140 mio lira civarında. Ticari kredi faizleeri %24 -25 lere geldi.
Yani bu yıl kredi fazilerini ödeyebilmek için 35 mio kadar nakit fazlası üretebilmesi lazım.
Bu rakamı üretebilirse özsermayeden kaybetmeden bu yılı geçirebilir.
Benim bilgilerim dahilinde 35 mio üstünde nakit üretebilmesi zor görünüyor.
Eldeki 70 mio nakit ancak yönetim giderlerini karşılıyor.
Faizler ciddi bir şekilde gerilemezse bu yıl en iyi ihtiamalle el elde baş başta geçer.
Galip'in benzini varsa bu hisseyi alır 3 liraya da 5 liraya da götürür.
Şirketin ne potansiyeli ne de mevcut durumu ile ilgisi yoktur.
GAlip diye biri hissemizde yok . Noreply heyecan yapma . :)
ISYAT Galip maskesi ile iş yapıyor diyebilirim .
25 Haziran da ortam kaotik olacak diyorum .
Belirsizlikler max olacak . Bu yüzden BIST yukarı yapar .
Geçmiş tecrübeliler der ki : Kaos ortamı , max belirsizlik öncesi
çıkan yukarı yapan bir borsa bizimki .