merkezden faiz indirimi bekliyordum. Bu haftaki hareket beklentim çöp oldu
Sen herhalde hep yanlış otobüsü bekleyenlerdensin. Sana abi tavsiyesi 78’ nickine bakarak diyorum burdan 2019 Eylül ayına kadar çorba çıkmazzzz........
13-12-2018, 20:09
furkansec
Alıntı:
Originally Posted by whiningman
Sen herhalde hep yanlış otobüsü bekleyenlerdensin. Sana abi tavsiyesi 78’ nickine bakarak diyorum burdan 2019 Eylül ayına kadar çorba çıkmazzzz........
Seçimden sonra döviz de yeni ataklar olursa faizler daha da artar. Döviz 5.00 - 5.50 bandında olursa faizler 9-12 aydan önce değişmez (ekonomik göstergeler iyiye gitmesi durumunda düşer. Aksi halde faiz daha da yukarıda çıkabilir.)
14-12-2018, 15:19
borsa1978
Alıntı:
Tamam abi. Bundan sonrada tavsiyelerini eksik etme. Hayırlı cumalar dilerim
14-12-2018, 15:36
bitpire
hahaha 3 kuruş artıp %10 artmış süprüntü
14-12-2018, 19:32
whiningman
Alıntı:
Originally Posted by bitpire
hahaha 3 kuruş artıp %10 artmış süprüntü
Şu tecavüzcü profil resminden kurtul nick İnci’de değişik yap öyle çık insan içine diyoruz ama kime diyoruz? Hiç büyük sözü dinlemeyen velet doldu buraları.. ah ah ortalık Nazilim atlar gitti .... ..... taylara kaldı
15-12-2018, 04:30
bitpire
Alıntı:
Şu tecavüzcü profil resminden kurtul nick İnci’de değişik yap öyle çık insan içine diyoruz ama kime diyoruz? Hiç büyük sözü dinlemeyen velet doldu buraları.. ah ah ortalık Nazilim atlar gitti .... ..... taylara kaldı
la seni gazozla bayıltırım sonra hüngür hüngür ağlarsın investör sonra üzülürsün parmaktan sonra
17-12-2018, 11:58
whiningman
Alıntı:
Originally Posted by bitpire
la seni gazozla bayıltırım sonra hüngür hüngür ağlarsın investör sonra üzülürsün parmaktan sonra
pis bir nick name, pislik bir profil, pislik bir yorum. Bravo 3 leme yaptin. Umarim tez zamanda gazoz siselerine oturasin,