13 lerde satıp 12 lerden almak lazım.İkidir aynısını yapıyor.Bu piyasada bile gitmiyorsa.....Ama esas sıkıntı bence şu senin benim gibi k.y 20.000 lot alırsa bu tahta bizi süründürür.
Printable View
ıyı aksamlar herkese bu koza davası sanırım ankara 24 agır ceza mahmemesınde sonuçlandı ve ordan bölge adlıye mahkemesine sevk oldu ıstınaf sımdı bu agır ceza mahkemesının dosya nosunu bılen varmıdır takıp etsek sonuçlanma aşamasını
bekle bekle bugun bı mıktar metro holdıng aldım yakın zamanda tavan olucagını hısettım bu kozadan bı mıktar satıp 10 katı alıp bı günde 18 bın tl kazanabılırdım cok sey kaçırtıyor bu koza dılerım bekledıgımıze degsın yukarı ver aşağıdan al bız yapınca gerı gelmedı o gunu cok ıyı hatırlıyorum
bı de aklıma takılan hıssede derınlıklerı görmek kac para nasıl sıstemde gorunuyor bılgı verırsenız sevınırım kor atışı gıbı alıpsatmak zor ıs daha once bazen seansa gıdılıyodu onlar da kapandı
Bu haraketler İpek'e bin defalarca 7 lirayı kıramayıp kırınca ve üstünde kapanış yapınca 9.5 lara gittiği haraketlere benziyor . Hisse patlamaya hazır bezdirme peşinde . Umarım kötü bir haber gelmez borsa düşmek için bahane bulabilir yeni zirvenin konuşulduğu bu zamanda.
Koza TVF an devredilirse iyi olacağını Turkcell ile öğrenmiş olduk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hükümetin şiddetle paraya ihtiyacı var. İMF'ye gitmeyi gurur meselesi yapıyorlar. Swap yapacak ülke bulamıyorlar. Tek çare varlık fonundaki şirketleri ipotek göstererek kaynak bulabilirler. Onun için de KOZA grubu gibi değerli şirketleri fon kapsamına alacaklardır. Türkcell'in belle bir kısmını alarak bunu gösterdi.
Sn Fistonun kulakları çınlasın, robot konusunda..Eğer son 15 dakikadaki işlemi robot değil de insanoğlu yapıyorsa kesinlikle elini değil ayağını öpmek gerek. Bu kadar vahşi, yamyam olabilir mi insan