Dudu Patrick human
Bunlara dikkat edin
Diğer ikisi zararlı saf tipler ama dudu bir topice yazmaya başlıyorsa o hisse çöküyor net
Printable View
yabancı firmalarda veya ortaklı firmalarda yeni ürün dağılımı şirket çok iyi olsa bile yüzde 90 bulunduğu ülkenin ekonomik ve siyasi durumuna göre yapılır. Stelantis hükümete güvenmedi , yeni araç vermedi. Doğru da yaptı
Ford ise avrupada froto büyüklüğünde başka üretim tesisi olmadığı ve amerikan firması olarak korkusuda olmadığı için yeni ürünleri fazlasıyla verdi.
zaten şu rekabet kurulu kararı, piyasanın byd ye peşkeş çekilmesi, stelantisin ne kadar doğru bir iş yaptıklarının kanıtı oldu.
en nihayetinde doblo dan kaçanlar rifter, combo vs, egea dan kaçanlar opel pejo aldı. Genelde stelantis satış kaybetmedi . riske de girmedi
Buralar saf adam yeri değil . Safsan saflığını bil yazma o zaman. Hem en tepeden millete akıl yargı dağıtacan hemde safım. Olmaz dostum olmaz. Burada millet gazoz kapağı ile oynamıyor. Alıyorum aldım ettim biriktiriyorum diyen adam 6 ay sonra çıkıp bende hiç olmadı diye yazıyor ve hala utanmadan ahkam kesip onu yasaklayın bunu okumayın diyor.
https://x.com/eozpeynirci/status/187...nmfKA8n5Q&s=19
Toaso resmen çakılmış çok kötü rakamlar..Yüzde 40 lık üretim satış düşüşleri . froto da şimdilik sıkıntı yok gibi dursada 2025 için ciddi riskler var. Daha evvel 860 larda deneyip bedelsiz manipülasyonu ile zıpladığı 200 günlüğe geri döndü. 892 olmuş bu sefer. Oraların altında kalıcı hareketlere başlarsa 2025 riskleri ciddi fiyatlanıyor demek.
Ben bu hisseyi 2022 aralık da 24 dolarlardan almış idim. Şimdi bakıyorum yine 24 dolarlarda. Bu 24 dolar aynı zamanda dolar bazlı da ciddi destek noktaları. Yani hem tl hemde dolarda çok kritik yerlerde.
Arkadaşlar genel duruma bakarsanız işleri ford dan daha iyi firma çok az Türkiye de. Ürünü hazır, Yatırımı hazır , önceden anlaşılmış kar marjı ile YURTDIŞINDA alıcısı hazır. Sorun şirket ve devlet yönetiminde. Benim çıkarımım, şirket hisse fiyatının artmasını özellikle istemiyor. Çünkü hissenin yabancı sahipliği son 3 yılda çok azaldı. ama bu adamlar bu hisseden vazgeçmiş değil. Kalan lotları ile şirket içi insider ile manüple ediyorlar hisseyi . İşler düzelip tekrar almaya geldiklerinde dolar bazında aynı fiyattan almak istiyorlar
Payımı tutarım temettümü alırım.
Borsa gelecegi fiyatlar.
Frotoyu son sahiplerinin eline verip tuyduler, tasimak isteyen hamal oldukca..