Çmakinasının peresi çikti, datça ya mazot çıkarsa süper oLcak.
Printable View
Çmakinasının peresi çikti, datça ya mazot çıkarsa süper oLcak.
özelden yazıştınız mı grupla yine aynı şeyleri yazıyorsun.
2 tane isim verdim apkoş ve tokatıngülü ikna et bir tanesini kim kime ateş ederse .
sen kendini feda ediyorsun petkm den dolayı :)bu yüzden ben düşene vurmam o isimleri istiyorum karşıma getire biliyorsan getir.:plc:
Hiç önemli değil..İster kendin yap..ister başkasının katıldığın görüşü olsun...ne olursa olsun..hiç önemli değil...
sadece piyasanın bildiği tüm haberler fiyata dahildir..mantığıyla...senden ORTA VADELİ NET BİR ÖNGÜRÜ RİCA EDİYORUZ.
Benim için.....aralık alıma çok uygundur...ORTA VADELİ OLARAK HEDEFİM DE BURASIDIR....GİBİ..
HAYIR FARKLI DÜŞÜNÜYORSAK düşüncelerimi tekrar gözden geçireceğim..Ben nerede yanlış yaptım,diyeceğim...
Bozkurt reyiz. Benim nick Platinyum+ değil ama...
Kabul edersen ben varım. Aşağıdaki grafiğin bana verdiği yetkiye dayanarak :rules:
En azından 8562 ye pin atar ve senin nicki patates yapar diyorum :plc::evil:
https://i.ibb.co/5MSN0tf/xu100.png
Ama sonra "4 puvan için..." vb. olmasın.
Bak böyle tane tane güzel anlat bana derdini ama şimdi elimde teknik olarak beklentimi gösteren bir graf var yalnız bu barların çalışması için arz talep gerekli ( şuanda makro olarak grevdemiş gibi düşün ) buda pazılda boşluk yarattığı için bir yerden ışık yakalamak istiyorum , işin özü paylaşıcağım grafın altını makro ile doldurmam gerekki öngörümün altı en azından dolu olsun.Senin nezdinde pıst 100 yukarı 2025 ortasına kadar taşıyacak katalizörü olan varmı.Olumlu 2-3 nbirşey yazan olursa beklentimi paylaşıcam.
dansöz senin sülalendir sen adam olsan burada millete özelden küfür etmezsin hatta birinide tehdit etmişin adamsan ogunde söyledim beni özelden tehdit .Anca buradan sallarsın havlarsın yalan yanlış pozisyonlar yazarsın neden siz birşey yazacağınız zaman bozkurt üzerinden bana ulaşıyorsunuz direk ara ben çıkarım .