https://resmim.net/f/Eb2i4u.png
Printable View
Sanki şirket dehşet zarar açıkladı şaka gibi:oleyo: Yeni moda bu sanırım.
%10 ne ya , gerçekten sinirlendiriyor bu hareketler , süper kar rakamı getirdiğinde %9 tavan yapabilmişti , 118milyon sermayede , 45 milyon 9 ay karı getirmiş birikmiş karlarıyla nakitte oturuyor , eee bu neyin satışı madem satıyorlar , madem başkası satıyor al işte , senden habersiz satış olur mu olur , birde insanlara yatırımcı ol diyorlar yazık değil mi ? Ayak oyunları neyin nesi bari bir anlamı olsun diyinki şu nedenle satış oldu , oda mümkün değil Tüpraş %5 sattılar berbat bir dönem geçiriyor tamam belki çabuk toparlar ama ben bu Kahraman ailesinin işine akıl sır erdiremiyorum , tam insanlara Gentaşı anlatıyordum şöyle temelli böyle temelli , yok inanma onlara patron ne derse o olur diyorlardı eee kıramıyoruz o algıyı ,
Şimdi arasan , müşteri ilişkilerini , herşey yolunda 3 vardiya çalışıyoruz der. Fabrika mı yandı ne oldu ya çok ayıp.
İş Sürekli almaktadır. Bir ay içinde aldığı miktar toplamı 2.194.814 adet olup, ortalama fiyatı 2,43 TL dir. Üç ayda aldığı miktar ise 4.343.527 adettir. Bunun yaklaşık %50 oranında bir içinde almış gözüküyor. Ama hisse aşağıya doğru salınıyor. Aslında kârı da güzel gözüküyor. Bir hisse toplanmaya başlandı mı? Çıkışı zor oluyor.
İş yakında analizi yollar o zaman
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.