Petroldeki hareketin bir benzeri bizde dolar/tl de gerçekleştirilebilir. Benim düşmesini bekledigim seviyeden çok uzaklaştı ve iğne barla sonlandıracak gibi duruyor.
Printable View
Petroldeki hareketin bir benzeri bizde dolar/tl de gerçekleştirilebilir. Benim düşmesini bekledigim seviyeden çok uzaklaştı ve iğne barla sonlandıracak gibi duruyor.
Arkadaşlar borsalar 23 nisan kapalı ... 24 nisan cuma kapalı mı olacak açık mı ?
mortgage işi midemi bulandırdı...
O bol dolar buraya elbet gelecek...
Su/dere olarak gelmese de toprağı nemlendirici olarak elbet gelecek..:drunk:
Daaaa dur bakalım ne günler göreceğiz şu elektrikli arabalar bi çoğalsın , ucuzlasın opek ülkeleriymiş yok arap ülkeleriymiş hepsi kabak gibi oturup kalacaklar.Kimse fosil yakıt kullanmayacak , yerden çıkarma maliyetini bile kurtaramayacaklar.O kuyular hepsi birer birer kapanıp gidecek yıllardır insanların kanını emer gibi sülük gibi paralarını emdiler.Beter olsunlar bir tanıdık var 150 bine hibrit araba aldı son model 1 yıl sonra arabanın yarı maliyetini tasarruf ettim diyor ya , şimdi ucuzladı diye korktular deliye döndüler .... çünkü kuyudan çıkarma maliyetini kurtarmıyor zarar yazıyor.