Haram zikkim olsun hepsine , herkes bir yerde tutturmus somuruyor sirketi . Tek uzulen var bu denklemde biz ortaklar
Printable View
Zannetmiyorum , burada Socar polymer bilancolarini inceleyen arkadaslar sirket degeri 1 milyar gozukurken ( biz 100 milyona aldigimizda) gercek degerinin 400-500 Milyon Dolar oldugunu soylemisti , borclar yuzunden . O yuzden alirken kazikladilar , Google bilgisine gore analiz edebilecegim bi durum degil acip sirket bilancosunu analizden sonra degeri anlasilir benim nezdimde. Muhtemelen son donemki karli surecten sonra fk ya gore oyle bir degerleme olmus olabilir sayin bozoklu
http://abc.az/mobile/view.php?id=38003&lng=en
Yapılan yatırım 816 milyon dolar ve bunun % 60 ı borç
Tekfen borca da ortak oldu
Gerçek değer sadece % 40 ı
Versin PwC raporu 1 milyar dolar
1 yıl sonra 500 milyon dolar
Görün, daha da düşecek
Sayin Balikci , attiginiz baglantida Haci murat ve cahit Oklap var . Mailleri eksik etmeyin !! Onlar utanmiyor biz mi utanacaz .
Sirket ile ilgili sikayet , tepki , isyan , hakaret, tehdit mailleriniz icin
Berker kizlari : simplelife@simplelifehome.com
Haci Murat : murat.gigin@tekfen.com.tr
Etkisiz eleman Saksi Zekeriya ( yk baskani ): Zekeriya.yildirim@tekfen.com.tr
Pandora : Ali.pandir@tekfen.com.tr
Dinazor Cahit : cahit.oklap@tekfen.com.tr
Bunlara ek olarak maillere isini duzgun yaptigini dusundugum su isimlere de atiyorum
Esin.mete@tekfen.com.tr
Hakan.goral@tekfen.com.tr
Mahalle kadinlari gibi burada birbirimizi yemeyelim, direk sizi dolandiran zarara ugratanlara yazin , zannetmeyin mailler okunmuyor bal gibi okunuyor. Ben her gun 3 tane pisliklerini yuzlerine vuracak sekilde mailimi atiyorum , artik tehdit safhasina gectim . Bakin buralarda yazmakla olmaz ; eger hakkinizi almak istiyorsaniz baski kurun maille , namuslu 1-2 yonetici de var bu sirkette hakan Goral gibi Bu isimler donecek dumenlere izin vermeyecektir. Mesela su Socar imzasini atan cahit Oklap a falan yazin , hirsiza hirsizsin demekten korkmayin . Benden korksunlar, onumuzdeki genel kurulda yuzlerine tukurecegim hepsinin bu is boyle devam ederse . Fiyat odakli olmayin , bugun borsa cokerken arti oldu diye son 3 senedir yaptiklari pislikleri unutacak degilim , sosyal medyada her yerde Rezil ediyorum bunlari , utanmayin cekinmeyin hakkimizi alacagiz !!
Ortak Prensip olarak haklısın
Ama adamlar zaten hırsızlığı ve ağırsızlığı kabullendi iseler, yüzlerine e-mail ile vurmak ne işe yarar?
Sosyal medyada en azından başka insanların da öğrenmesini sağlıyoruz
Öte yandan kovuk abla damadına iş verdiyse işini ne kadar “düzgün” yapmış tartışmaya açık
Bu şirketin % 49’ u halka açık ve hiç kimsenin damadına, anasına, babasına, akrabasına iş vermeye Hakkı yok
Yedi nesillerinden çıkar inşallah