çip krizi, plastik ve çelik fiyatlarının etkisi olmasın ben iyiden iyiye bunlara bağlamaya başladım
Printable View
çip krizi, plastik ve çelik fiyatlarının etkisi olmasın ben iyiden iyiye bunlara bağlamaya başladım
Çok bağlayacak bir şey yok yabancı kilciksiz satiyor, Vestel hissesine has bir durum değil 600 bin lot dayamış adam hele böyle negatif bir seyirde iyi bile dayandık, ben demin 31 e alım yazmıştım benimkini de vurup devreyi kesmiş artık tabana kadar yolu var:)
satışı yapan belli. alıcı da buluyorlar. beklentilerde bir değişiklik(bozulma) satışlar genele yayılırdı..?
Bi kurumdan satıp diğerinden alıyor da olabilirler, bunu bilanco da göreceğiz sanirim. Yada ford gibi kapanma mı olacak acaba? SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse 36,xx li fiyatlarda da yazdım. karsatışı gelecek, umarım sadece kar satışı ile sınırlı kalır. sebebi ise zorluların güven vermemeleri. yoksa vestl 10 numara şırket her yıl 4-5 tl arası temettüyü verecegini garanti etsin hisse fiyatı isterse 10 tl ye düşsün O zaman herkes temettü için alır kenara atar. O yüzden vestlin fiyatının stabiliteye ulaşması için bir kaç yıl temettüsü takip edilecek, eger temettüde satabilite oluşursa hisse süreç içerisinde çaktırmadan yoluna devam edecektir