en güvenli bankada olsa en güvensizde olsa hepsi sadece 100.000 tl garanti ediyor, üzerine su içiyoruz.
Printable View
2001 krizinde iflasa düşen 22-23 civarı bankadan birinde parası olan ne kadar zamanda çekebildi? faiz kaybı ana para kaybı oldu mu? Enflasyon anaparayı eritti mi?
Bankada o sıralarda yüklü parası olup bu durumu yaşayan varsa bizi aydınlatırsa seviniriz forumca.
Yakalayan %300-400 le faiz bağladı. İşbank 300-400 faiz uyguladı bir kaç gün abank 9500 uyguladı. Demir imar gibi bankalarda parası kalan oldu. Kalmasından Ziya’da o günü yaşamak paradan önemliydi. Sonra faizler 180 olarak bir kaç zaman gitti. Taki 10 lara kadar 17 yılda geriledi.
26 nın altında para bağlayan kerizdir ben banka dolaşırken 19 la bağlayanlara şahit oluyorum yapmayin guzel kardeşim1350 tl alacağina neden 1000 yl ye tav oluyorsun azmi aradaki fark 350 tl
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
360 bin TL için faizlerin düşme ihtimaline karşılık yıllık en iyi vereni bulup vadeli TL ye atmak istiyorum sanki düşecekmiş gibi geliyor faiz oranları bir kaç ay içinde. Yüzde 25 iyi midir yapı kredi veriyor. Sanırım tezgah altı denilen oranlar var bir de bu oranlar İnternette yok bunlari banka şubesinden yuzyuze görüşmede mi veriyorlar?
Arkadaşlar ben ekim ayının 3 de enflasyonun çok fazla gelecegine inanıyorum buna istinaden de doların yükseleceğini doları dizginlemek için de faizlerin 30 lara yükseleceğine inanıyorum.
Şekerbank gunlukte 25.25 veriyor
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.