enflasyon sepetine markette satılan naylon poşet fiyatını koysunlar
sonra poşeti tekrar bedava yapsınlar, enflasyon üzerinde etkisi % 100 olsun..!!
Printable View
Twitterda Halil Buhur ve Bülent Sümer ile çok fena toşşak geçmişler... :-) :)
https://mobile.twitter.com/bullshsca...93986389274629
Butun uzun vade hisselerinin %50 si buhar oldu arkadaslar .. buhar25 listesi yapacagim
Bir de Sümerlerden kalma Bülent diye bir dümbük vardı piyasada
"ASILSAN da ASILSAN" diye elindeki ........ pazarlıyordu
Heee hee onu diyorum, anladınız hepiniz
Şimdi bu konuyu ben anlayamadım araba manuelse pedal sayısı 3 olmalı,araba demek ki otomatik.E otomatik arabalarda iki ayakla hem gaza bas hem frene araba nasıl gidecek,berat bey tabi bizden iyi bilir de benim bildiğim o araba gidemez,üstelik otomatik arabayı bozdun gitti:))))))) Neyse demin bir arkadaş sormuş aman ons 1300 de durur falan sanmayın, bu yıl ons uçacak.
Piri kaptan denen bir pire var :)
Hemen hepsi amator avanak aldaticisi egitimden komisyondan para tirtiklayan cakallar.
Binlerce kişiyi dolandiriyorlar zarara sokuyorlar kimse de dur demiyor
Ciyak ciyak agliyorlar twiter da bist dusuyor diye donuna kdr batiklar hisselerde pesindekilerde ayni sekilde
Forum ful pusuda herkes japon karıları bekliyor di mi :)))))))) Ya ben diyorum bu japon erkekleri tırt ,ondan bütün belalar,hem boyları kısa ,hem karılarını başıboş bırakıyorlar, al işte arbitraj şu bu karılar canımıza okuyor :)))))
Onlar zate yılların şeyi de
Biz nası Bi üç maymunu oynuyosak
Onu hiç çözümleyemiyom
Son dönem bu dev bankalarımıza yurtdışından açılan sendikasyon ların miktarına bakarsak eğer
Bu para gavur için çerez parası dahi değil
Çok ufak yani
Ama bizim içinde ufak
Ne kadar yeter valla hesap etsinler işte
az önce aparayı izliyorum, yandaş yorumcu ekonomist şöyle diyor, eğer filanca yere kadar düşersek bu bizden kaynaklanmıyor,demekki dünyada sorun var diyor, bu açıklamadan şunu anlıyorumki demekki borsalar çok düşecek ciddi kriz olacak ve şimdiden krizi dışarı yıkma derdindeler, geçmiş yazılarımda kendi tahminiminde bu yolda olduğunu yazmıştım