Karda oturmasını da bileceksin dostum,
(tahtandan eminsen)hatta keyfini bile süreceksin...
bide kademelerde oynamayı becerebilirsen..! offki ne off
Printable View
Karda oturmasını da bileceksin dostum,
(tahtandan eminsen)hatta keyfini bile süreceksin...
bide kademelerde oynamayı becerebilirsen..! offki ne off
yav arkadaş git yükselde çıkalım lanet hissen den.
sende bizden kurtul bizde senden kurtulalım.
Yarın son gün mü bedelsiz süresi ??
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz sonrası bu senet çökecek neden herkesin elinde senet olacak ne yapmak ister tabi ki satmak satınca ne olur fiyat düşer tabana bile gider karda olan zarar bile eder... ..en iyi si elinde olanı satıp temettüden geleni bekletmek
Tuvalet kağıdı daha değerli
Biraz hareketlendi ama yeterli değil
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa geçmişimde ilk defa bu tahtadan temettuya kaldım ve aldım, ilk defa da bedelsize kaldım ve aldım..
Aklımda iki senaryo vardı (ya yamaçta karşılayacaktı, ya uçurumda), bu ikincisini yaptı. Mantığım ve grafiğim bende haalaa beklenti içinde olmamı söylüyor...
Korktummu evet korktum, zira endeks göçtü, ya birde ayak uydurursa demedim değil..
Ama inatla elimdekileri koruduğum gibi 1.20-1.23 aralığından alımda yaptım, ve ben 1 lot bile satmadım haalaa..
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...
Bu yazdıklarım şahsi fikrim olup kimseyi etkilemek istemiyorum, zira biranda kol gibi zararda yazarsın karda yazarsın, risk yüksek yani
kalın sağlıcakla..
17/12/2018tarihinde MSGYO. A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,3865 fiyat aralığından 126.802 adet /satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte MSGYO A.Ş. sermayesindeki paylarım 17/12/2018. tarihi itibariyle %.2,3340. sınırına ulaşmıştır
Mehmet Doğan ATAY