Almaya devam o zaman :) Fakat endeks fon kalmamış BIST100 endeksini takip eden tek bir fon bulabildim dün. Yakında oda birleşir:)
Printable View
Sayın üstadım, gayet tabiki yazdığımız tüm rakamlar gerçek ve doğru. Bu konuda asla ve kat'a hiç kimsenin en küçük bir endişesi olmasın. İşin tablo kısmına gelince, başta sayın yuji ve Kartal olmak üzere bir çok dostumuzun katkısı var o tabloda, ben sadece 1-2 ilave yaptım o kadar. Zaten gösterge amaçlı bir şey ve son derece yararlı olduğunu değerlendirmekteyim. Eskiden fiyat güncellemelerini elle yaptığım için zamanımı alıyordu, şimdi kendisi çekiyor bilgileri. Bu itibarla ilk fırsatta yeni bazı fonlar eklemeyi düşünüyorum, özellikle hisse yoğun fon tarafından.
Nezaketiniz için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.:)
Ha bu arada hiçbirisi bizim babamızın fonu değil. Biz tecrübelerimize göre nasıl bir yol izlediğimizi aldığımızı sattığımızı yazıyoruz. Bizi izleyin ama gittiğimiz yoldan gitmeyin. Sonra sen dediydin de yaptıydık gibi tuhaf paylaşımlar olmasın😊 alırız satarız ne zaman alıp sattığımızı söylemeyebiliriz. Siz hangi riski aldığınıza ve nerede inip bineceğinize kendiniz karar veriniz
YT
Herkesin kendine göre bir prensibi vardır.
Benimki genel stratejimi paylaşıp içini doldurmayı ilgilisine bırakmak.
Stratejide aslında çok basit
Böl, parçala, riski yay.
Mümkün olduğunca popüler fonlardan uzak dur.
Elde her daim atışa hazır ppf olsun.
Hedef ne:Ana portföy hiçbir gün eksi yazmasın.
Olay bu kadar basit.
Ben fon eleştiririm ama fon tavsiye etmem.Fon alacaklara sn yujinin tablolarını öneririm.
Beğenen uygular beğenmeyen kendi stratejisini uygular.
Yatırım tavsiyesi vermek SPK kanunu gereği yasal değil ki zaten
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bakin hep diyorum
Bu ulkede hic birseyi takip etme dolari takip et yeter
Macronun aciklamasiyla gerilen dolar
Bisti dusurdu
Demin attigim haberle erdoganin aciklamasiyla dolar gevsemeye basladi
Akiyor desem yeridir
Yarin bist art 1.5 temiiiiiiiiiiiiz
Ytd