Fibo geri alış vs herhangi bir hesap yapmak bence anlamsız. Bu çıkış normal çıkış değil, dolar enflasyon pass through çıkışı..
Dolar stabil olmadan çıkışın durmayacağını düşünüyorum.
Printable View
Fibo geri alış vs herhangi bir hesap yapmak bence anlamsız. Bu çıkış normal çıkış değil, dolar enflasyon pass through çıkışı..
Dolar stabil olmadan çıkışın durmayacağını düşünüyorum.
Baskan ta ne zaman yazıştık dolar bazlı bakmayın bakmayın diyorlar ama karlar dolar bazlı, ihracat yapanlar dolar bazlı, her şey dolar bazlı, dolar bazlı aç bir bak buradan short olunur dersen ( bakma ben de 15 bin zarar yazdım sonra kapattım 2 saatlik spot karım gitmiş oldu olsun :) )
Short ol.
Olmaz dersen sen bilin.
Reisin dediği gibi. Soluk vermez. Fırsat vermez. Verdiği yerde malı yıkar geçer 2000 rallisi bu şaka olmaz. Aman.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın Bozkurt
Erken seçim beklentisinin gerçekleşmesi sayın Cumhurbaşkanının sağlık problemi olmadığı taktirde namümkündür bana göre...
fakat seçim sonucu bir iktidar değişimini getirirse tarihi bir düşüşe imza atılacağı aşikar...düştükçe satışın sertleşeceği ve satımda pala avanelerinin birbirini ezeceği...(dolayısı ile ne kadar yüksekte olursa borsa o kadar rahat hissedecekleri kesin pala ve avanesinin)bol şanslar...
Nosfecagri abi tl bazlı ralli ye inanmıyorlar. Yılların ayusu ben u30 un 2000 olucağını hiç tahmin etmiyordum. 2binin üstüne atınca işin rengi değişti, herif alıyor abi şuan 2216
Yeni bir rekor tl bazlı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
Yurttaşlara 'yastık altı' çağrısında bulunan Erdoğan, "Bankada, yastık altında, kasasında parası, dövizi bulunan bireylere ve kurumlara da bir çağrı yapmak istiyorum. Herkesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat temelleri üzerine inşa ettiğimiz yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum. Fiyat ve kur artışlarının yol açtığı dalgalanma bir süre sonra mutlaka duracaktır" dedi.
Akçay abi sana diyor..
Gcm 4500 almış
İş 2500 kadar satmış
Akşam seansında at hırsızları sağ cep sol cep takılmışlar
Sabah açılış akşam 18:15 kapanış fiyatından olur bence
Yada ne bileyim ben