ASELSAN yabancı oranı 19 Eylül 2023 % 25,92. 20 Eylül 2023 % 25,85.
Fark % -0,07. (Kaynak İş Yatırım).
Printable View
ASELSAN yabancı oranı 19 Eylül 2023 % 25,92. 20 Eylül 2023 % 25,85.
Fark % -0,07. (Kaynak İş Yatırım).
Akbank fırlayıp gidebilir, bu hantal kağıt buralarda cebelleşebilir, zaman kaybedeceğiz bu hantal kağıtda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırımcılar Aselsan için hantal diyorlar gerçektende öyle , yabancı girerse ralli olursa aselsan geri kalabilir şahsi filrim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Speğin robotu sinekten yağ çıkarıyor, bu da ayrı bir uzmanlık tabi.
Endeks operasyonunda kullanılan hisselerin başında geliyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c6ffa94308.jpg
Biraz güçlenirse gidecek yolu çok
Ama Baykar’a ucuz satış yaptıkça eski zirveler hayal…
Baykar’dan kurtulursa bu ürünleri ihraç edebilirse seyreyleyin o zaman
Asla ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vadeli de bugün son 5 dk da HSBC muazzam hareketler yaptı ve 3000 lotu geçkin piyasa emirli mal alarak fiyatı uçurdu. Kapanış 42 lira ve oran %9,20 yükseliş. Genel de Eylül vadede kısa pozisyonda da değil tersine dibine kadar uzun pozisyonda HSBC.
Peki uzmanlık sorusu şu, bu hareketi neye bağlayalım yarın için ?
Acaba bu hareketin sebebi hakkında fikri olan arkadaşlar var mı ?? :)
Ben herhalde robot sapıttı dedim. Yok aksi bir durum varsa yarın muazzam bir uçuşun habercisi mi acaba ??
Merakımdan soruyorum bu şirketin Baykar la yaptığı iş hacmi toplam cirosunun ne kadarı? Lütfen yarın Gk da biri bunu sorarsa çok makbule geçer.
Bu Baykar işinin 3 yıla yakındır ISCTR de iktidar el koydu koyacak masalından zerre farkı yoktur bu da böyle biline.
Dahasını yazayım bu tahtada bazıları seçimden önce ve özellikle o 2 seçim haftası alt.na yaptı. Akabinde son 2 ay içinde giren az da olsa kurumsal tuzu biberi oldu. Bir umut kastırıyorlar ama bu giren çıkmaz bu fatura katlanarak artacak.........
Kimin siyasi ne düşündüğü zerre umrumda değil. Yatırımcı olan bu boş beleş konuları kafasından silsin. Mal elden 3 kuruşa gidince boş beleş siyasetin kimseye faydası olmaz. Bakınız Deprem zamanından seçim sona erene kadar ortaya atılan yalan dolan.
O ara malını kaptıran hiçkimseye bugün faydası yok.