Printable View
Alıntı: Originally Posted by ABKA ZENGİNLİK HİSSEDE AMA Mesela 6-7 kat(dolar bazlı) gidecek hisse bulmaktır...:) Tutmayın beni:) bulursan yaz üstat, çorba parasını gömelm :ok:
Alıntı: Originally Posted by Maacit bulursan yaz üstat, çorba parasını gömelm :ok: abka tiyoyu almış koklatmıyor :drunk::drunk:
Viop başlığına Abka gizemi olarak geçti. Şahit baş harfini arıyordu belki bulursa oradan yürürüz.
Alıntı: Originally Posted by Zinedrimed Viop başlığına Abka gizemi olarak geçti. Şahit baş harfini arıyordu belki bulursa oradan yürürüz. Önümüzdeki dönemde dolar bazlı 7 de birine düşen buluruz da, bırak 7 yi 2x yapanı bulamayız diye düşünüyorum...
Alıntı: Originally Posted by Ohac Önümüzdeki dönemde dolar bazlı 7 de birine düşen buluruz da, bırak 7 yi 2x yapanı bulamayız diye düşünüyorum... Çok rahat buluruz , hisselerin yarısı döngüsel sektörlerde. Bir bakarsın x3 de buluruz. Ben eminim.
Alıntı: Originally Posted by Zinedrimed Çok rahat buluruz , hisselerin yarısı döngüsel sektörlerde. Bir bakarsın x3 de buluruz. Ben eminim. Buluruz derken 3x yapabilecek olanı mı ? yoksa sn ABKA üstadımın söyleyeceklerini mi ?
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Buluruz derken 3x yapabilecek olanı mı ? yoksa sn ABKA üstadımın söyleyeceklerini mi ? X2-3 ü buluruz veya bulmaya çalışırız. Abka nın hissesi ile alakalı bir fikrim yok. Dediğim gibi gizemini koruyor.
Alıntı: Originally Posted by Zinedrimed X2-3 ü buluruz veya bulmaya çalışırız. Abka nın hissesi ile alakalı bir fikrim yok. Dediğim gibi gizemini koruyor. Anlaşıldı sn Zinedrimed usta. Ben gizemi çözmeye talibiz sanmıştım.