Joseph Goebbels:
“Suçlamaları tersine çevirin, karşı tarafı kendi yaptığınız şeyle suçlayın.â€
Printable View
Joseph Goebbels:
“Suçlamaları tersine çevirin, karşı tarafı kendi yaptığınız şeyle suçlayın.â€
1 pariteye gelince dolardan euroya geçme durumuna ne dersiniz?
100 günlük (ema) şimdilik iyi çalışıyor..
23-24 Aralık
13-14-15 Ocak da oradan döndürdüler endeksi.
Bugün de oradan tepki aldı...
İlaveten kısa vade trent kanal desteği burası..
Yuvarlak olarak 9750 altı saatlikler başlarsa oyun sıkıntıya gider. Tüm hafta satış ağırlıklı beklerim..Üstünden daha güvenli alanda..
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Mehmet Simsek
@memetsimsek
Ocakta yıllık enflasyon geçen yıla göre 23 puan azalarak yüzde 42,1â€â•e geriledi.
Kararlılıkla uyguladığımız politikalarla temel mallarda yıllık enflasyon yüzde 24 ile son 38 ayın en düşük seviyesinde. Hizmet enflasyonu ise geçen yıla göre 27 puan gerileyerek yüzde 62,9 oldu.
Dönemsel etkilerle aylık enflasyon arttı. Ancak programımızın diğer adımlarıyla birlikte bütçe imkânları dâhilinde enflasyon hedefiyle uyumlu belirlediğimiz yönetilen ve yönlendirilen fiyatların da katkısıyla son 4 yılın en düşük ocak ayı verisi gerçekleşti.
Maliye politikasındaki duruşumuz, talepteki dengelenme ve arz yönlü adımlarımızla enflasyondaki düşüş devam edecek.
temmuzda 6 aylık enflasyon fark en aşağı %14-15 arası böyle giderse.
askeri ücrete bir zam daha çıkar diye düşünüyorum.
mali disiplin ve piyasayı denetleme olmadığı sürece ben birşey değişiceğini düşünmüyorum.
yönetmeye aday olanlar yönetemiyor birde ürünlerde aç gözlü satıcılar mevcut nasıl enflasyon düşücek
Copy paste problemi yaşanmış. Benim gibi mesajı okumakta zorlananlar için karakter düzeltmesi yapılmış halini paylaşayım. yorum Emre Bey'e aittir:
"100 günlük (ema) şimdilik iyi çalışıyor. 23-24 Aralık, 13-14-15 Ocak'ta oradan döndürüldü endeks. Bugün de oradan tepki aldı. İlaveten kısa vade trent kanalı desteği burası. Yuvarlak olarak 9750 altı saatlikler başlarsa oyun kötüye gider. Tüm hafta satış ağırlıklı beklerim. Üstünde daha güvenli alanda."
:) alıntılayınca düzgün gözüküyormuş. Boşuna uğraşmışım