Biliyorum üstadım, sağolun, zaten sizin için buradayım.
Printable View
Ya kitapçı abi gel, Allah aşkına, bir karar verme aşamasındayım, gözünü seveyim çık ortaya.
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, Sn.Wishwind'i, sizi en çok seveniniz ve sıkı takipçiniz olacak diyorsunuz, bize pek mümkün görünmüyor, zor biraz abi.
CEVAP:
-Evet, aynen öyle olacağını düşünüyorum inşallah.
Gitme kardeşim kal bırak milleti sen toparladın buraları bu net
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunici destek 2.62 Direnç 2.85 olduğundan 2 kere direnci denedi 3de koparır unarim ve Bist - ydi o.Hareketler normal.2.54 altı bozar 2.98 üstü yeni zirveler.Bistten dolayı rsi de 4 ve saatlikte aşağı yönlü hareket var.P tesi umarım herşeyi yukarı kaldırır.ytd.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın İzci gerçekten motive edici ve yol göstericisiniz bizler için siz yazmassanız ky bu kağıttaki sabır testinden başarısız çıkar sattırarlar malını yolun sonuna ulaşan ky den çok dua alırsınız yazmaya devam Sayın İzci hepinize iyi haftalar dilerin herşey gönlünüzce olsun.
Bir hata veya yanlışlıktan değil de, raporlamada farklı isimler kullanılmasından kaynaklanıyor. Şöyle ki, birinde marka kullanım bedeli diye bahsedilmiş, diğerinde ise ana hesap olan, diğer gelirler kaleminde gösterilmiş.
Bu karışıklığın nedeni; Mevzuatta tek düzen hesap planı yasa ile belirlenmiş, ana hesapların neler olduğu ve yardımcı hesapların nasıl açılacağı ve kodlanacağı yine yasa ile belirtilmiş. Şimdi burada marka kullanım bedeli; diğer gelirler hesabının bir alt yardımcı hesabı niteliğinde ve burada vergi sorumlusunun nasıl bir alt hesapta göstereceği kendine bırakılmış, ister diğer gelirler olarak ana hesapta rapor eder, isterse daha iyi anlaşılabilmesi açısından alt hesapta ayrıca belirtir.
Sonuçta bir gelir kalemi; 600 lü gelir hesabına kaydedilmiş mi, kaydedilmiş. Raporlamada özel dipnot olarak ayrıca gösterilmesi veya raporlamanın açıklayıcılığı ve anlaşılabilirliği açısından işin detay kısmından öteye gitmez. Neticede; Muhasebe sistemi açısından vergi matrahını etkileyecek veya değiştirecek herhangi bir durum bulunmamaktadır.