el koyduklarında ;aktaş'ın piyasa değerinin yarısı kadar parası halk bankası'nda blokeli idi.....
patronlar, o parayı temettü olarak dağıtalım demişlerdi, kabul etmediler !!!
o para kimbilir ne olmuştur ?
Printable View
Aynen öyle devleti yönetenler hırsız Uzanlar yüzünden ki o da onlara rakip olduğu için, hiç bir suçu olmayan masum küçük ,büyük tüm hissedarların malını gasp etmiştir. Bu kadar büyük gasp olayını hemde devlet yapıyorsa ben SALAKMIYIM borsada yada başka bir yerde devletin bankası, devletin şirketi filan diye güvenip oraya yatırım yapayım ! Bazen gerimle gülüyorum bizim beton beyinlere , arkasında TOKİ güvencesi var diye betonlara balıklama dalıyorlar ya her neyse onlara zaten acıyanın amk...
Madem laf lafı açıyor elimde Marmara bank hissesi var o dönem tek seans yabancı ortaklık haberi ve hisse her gün az işlem ile tavan tavan gidiyor elimiz satmaya gitmedi son tavan ertesi hisse tahtası kapatıldı hisseleri takas banktan çektim..ofisin bir köşesini süslüyor...sonuç malum..[emoji4]
Bu sefer yavaş yavaş sindire sindire çıkıyor. Bu seviyelerde ortaya çıkabilecek bir Overshoot halinde ise çok kısa sürede 9 ları görebiliriz. Sonrasında akıllara Arjantinli ünlü topçu gelebilir:
10 Maradona 🙂
6,6463 +0,1764
durmak yok !!
sadece beton diken toprak taşıyan bomboş ekipler var,bunlar aslında gizli işsiz. inşaat çöktükçe bunlar işsiz kalıyor ve yapacakları başka bir iş YOK,çünkü cahiller çünkü beceriksizler ve avantadan yaşamaya alışmışlar. aileleriyle birlikte bunlar 10 milyon kişi eder.bomboş asalak bir kitle