bunu bilmiyordum ilk okt aldığımda ing %15 repo yapmıştı sinir olmuştum okt hafta sonu ayağa düşmüştü ama 25 üzeri kaldıkça çıkmayı düşünmüyorum en azından oradan biraz kurtarıyoruz.
03-07-2019, 22:04
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Düşüşe hazırlık yapıyoruz :)
Serbest değilde paraşütlü düşüş olsa bari.:)
03-07-2019, 22:07
hellistheothers
Alıntı:
Originally Posted by Byccx
oran doğru ancak
yönetim ücretini artıracaklar
ondan sonra bu oranlar 23 e geriler diye düşünüyorum
bi de bizim çıkışımız size yarar fazla artıramazlar daha fazla müşteri kaybetmemek için
Belki de bazı ppf'ler yönetim ücreti artırma yolunu seçmezler. Küçük ihtimal bile olsa umutla bekliyorum. Benim yatırabileceğim sadece enpara ve cepteb, onların muadil mevduatının altına düşmesin tek isteğim.
03-07-2019, 22:20
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by yorgun nihilist
bunu bilmiyordum ilk okt aldığımda ing %15 repo yapmıştı sinir olmuştum okt hafta sonu ayağa düşmüştü ama 25 üzeri kaldıkça çıkmayı düşünmüyorum en azından oradan biraz kurtarıyoruz.
İş Bankası %8'den repo yapıyor İng insaflıymış :)
03-07-2019, 22:22
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
Serbest değilde paraşütlü düşüş olsa bari.:)
Serbestte olabilir bazı bankalar 2 puan 2 puan düşürüyor mevduatı haliyle %50 mevduat içeriyor bunlarda yeni mevduatlar bağlanmaya başlayınca serbest düşüş olabilir :)
03-07-2019, 22:29
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Serbestte olabilir bazı bankalar 2 puan 2 puan düşürüyor mevduatı haliyle %50 mevduat içeriyor bunlarda yeni mevduatlar bağlanmaya başlayınca serbest düşüş olabilir :)
Faizlerdeki düşüş tabiki özel sektör bono/tahvillerini de etkileyecek, o zaman OKT ve İST'te de düşüş kaçınılmaz.
03-07-2019, 23:00
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
Faizlerdeki düşüş tabiki özel sektör bono/tahvillerini de etkileyecek, o zaman OKT ve İST'te de düşüş kaçınılmaz.