Altın ve dolar borcu olup elinde tl olan bu fiyatlardan o borcu kapatmıyosa batması müstahaktır
Printable View
Altın ve dolar borcu olup elinde tl olan bu fiyatlardan o borcu kapatmıyosa batması müstahaktır
orta uzun vadede endekste 10 tur atariz dolardan daha cok getirisi olur. 5 satte 20 kurus yukari 30 kurus aninda goruntu dolari yukari tetikleyecek ciddi bisi olmadikca isi zor.
BURADA KUYUMCULAR var...altın nasıl düşer diyorlar...
kazan doğuruyorsa aynı zaman da ölebilir...:)
ons 1500 olmadan altının yüzüne bakmam..daha önce argumanlarımı ifade ettim..ons 1500 olsun sonra dolara bakarız..2 si uygunsa alırız..
ama doları 7.30 dan almış biri olarak bence 7.25-35 dolar için uygun alımdır.o zaman sebeplerimi açıklamıştım.
Bayım kimse bist30 almıyor. Bist30 dışında da her gün tavan tavan tavan.
Long da short da iyi yerde güzel ekmek verdi klasik mean reversion yatay piyasası ama düşmeye eğilimi artmaya başladı 1660 yapacak mı? Yaparsa geçecek mi? Geçemezse kompil kırmızı donları giyeriz muhtemeldir ki.
Dolar yeşerip filizlenip çıkar & Dax-i Dowgil tekrar kızarırsa zaten ayvalar çiğ çiğ yenir yine Bistik style..
esasında altında long sayılırım..15 senedir akrabaya-eşe dosta altın götürüyorum.
onları bir şekilde toplamam lazım:)