[emoji16][emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Burada önemli olan grafiğin gösterdiği potansiyele, noktası noktasına uymaya çalışmamak, hedefleri küçük tutup yeterince hızlı olmak gerekiyor, eğer yeterince hızlı işlem yapıp emir gönderebileceğiniz bir paneliniz yoksa çok riskli ve yetişemezsiniz.
Piyasanın çok hızlı ve büyük hareketlerinden sonra bu tip denge bulma arayışlarında bu moda giriyorum. Diğer hesabımda ise robotu aktif tutuyorum.
Önemli olan frekansı kaçırmamak ve ısınan beyninizin size korku salarak stratejinize ters hareket yapmasına izin vermemek.
Şu an bunu yazarken 130 ve 104 civarından açtığım shortlarımın yarısını 060 civarından realize etmiş olduklarımı 111 civarından tekrar short alıp kanalın yükselen açısından dolayı 120 civarına revize olan dirençte 130 civarından stop olmak üzere 11090 seviyesinden tüm pozisyonu flat yapmak üzere bekliyorum, muhtemelen stop olabilirim
ilk denemede stop olmadım şu an 132 ortalama tüm pozisyon flat
Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
Yargıtay kararlarına göre hakaret sayılmayan kelimeler:
Hıyar
Karaktersiz
Ahlaksız
Dingil
Allah belanı versin
Dönek
Embesil
Tedavi edilmen gerekir
Terbiyesiz
Şizofren
Dinsiz
Fırfır
Gevşek oğlu gevşek
İmansız
Çingene
Hanzo
Zibidi
Terbiyesiz
Defol
Bunak
Gıcık
Yalaka
Düzenbaz
(Avukat Kerim Bahadır Şeker)
yönetine ve üyelere duyurulur :)
111 ile 138 arası gitgeller olacaktır 158 seviyesini bile bulabilir stabilite oluştuğunda 1103x seviyesi için short kovalıyor oalcağım ilerleyen saatlerde
Son 15 dk alanlar, benim bildiğim yabancılar riskten kaçarlar ama yabancı alıcı görünüyor,
https://i.hizliresim.com/bzo0wp4.PNG
113 long 129 flat ilk git gel trade'i bitti, şu an 125 portföyün yarısı short olası 135 hareketinde diger yarısı ile short olacağım bunu yazarken kaçırmazsam eğer :)