Sayın akçay sen tek bir çizgi ile çok şey anlatıyorsun.
Bir tek çizgi de KCHOL e çizer misin çizgi 5 yılık haftalık grafikte daha güzel durur gibi
Printable View
Sayın akçay sen tek bir çizgi ile çok şey anlatıyorsun.
Bir tek çizgi de KCHOL e çizer misin çizgi 5 yılık haftalık grafikte daha güzel durur gibi
Benimle konuşmuyor artık. Her dediğinde aldım spot acıyorum dohol viop açıyorum dohol long içim dışım dohol oldu en son dün 2.85 den ocak vade long yazmıştım şansa onu bile vermiş ama gitmiyor gidmeyor gitmehori. Bekleriz sıkıntı yok SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spot mallar duruyor ama vadeli THYAO kalmıştı elimde vadeli pay long olarak onu da sattım. Son 13 gündür her gün artı yaptı her gün yeşil bar ama BoFA halen alıyor. Arkadaş, elindeki hisse şeker olsa bu kadar yalanmaz. Birinin BoFA'ya bunu söylemesi lazım. Bu arada hisseye inanıyorum tekrar alacağım ama ard arda 13 bar ve %35 artış nedir ya? 13 işgünü öncesine göre ne değişti, maden mi buldunuz ofis binasının altında. XU30 hisselerinden en az 10 tanesi böyle.
Ya benim 1997 yılından bu yana hiç görmediğim bir ralliye tanıklık edeceğiz veya eşyanına tabiatına geri döneceğiz. Son olasılık ise pozitif anlamda bir black swan hikayesine tanıklık edip malları yukarıdan alacağız.
Geçen seneki damat rallisini andırıyor ama onun bir sebebi vardı bu sefer neyi satın alıyorlar acaba? Ayrıca bu alım yabancı alımıysa dolar niye düşmüyor da artıyor.