sn.keko..
Hisseyi 6.20.den verdim.teşekkür./slm..
Printable View
sn.keko..
Hisseyi 6.20.den verdim.teşekkür./slm..
dün bu yorumu yapmış idim...datagate bu sabah ilkin artıya geçtiyse de artıda kalamadı ve satış yedi..şu anda endeks %2 civarında artıda ama datagate ise hafif eksidedir...işlem hacmi bu gün daha az...böylece dinlenme-düzeltme sürecinin ilk gününü bu gün yaşamış oluyor...bu süreçte işlem hacmini daha da düşürmesini bekliyorum...ardından tekrardan bir atak yapmasını bekliyorum...
bu düzeltme sürecinin bittiğini zamanında fark edebilirsem vede imkanım olursa burada paylaşırım...aslında datagate agresiftir bu dinlenme sürecini ne kadar sürdürür bilemiyorum....bakalım neler olacak..ben de yakından izliyorum hisseyi...
endeksin %3,1 çıktığı bir günde datagate %2,2 düşmüş ve kapanış fiyatını 5,77 yapmış..bunun olacağını dün söylemiştim...umarım beni dinleyenler gereğini yapmışlardır...datagatenin işlem hacmini daha da düşürmesini bekliyorum...ardından da düzeltmesini bitirmesini ve yeni bir atak yapmasını bekliyorum...
düzeltmenin bittiğinin işaretlerini alırsam ve geç kalmamış isem burada söylerim...tabi bunları da söyleyecek olursam kendi bilgi ve tecrübelerime göre söyleyeceğim...bunlar benim tavsiye içermeyen düşüncelerim olacaktır...kesin olacaktır diyemem...ama kaç yıllık tecrübemizin hatırına biraz değeri olmalı düşüncelerimizin...
neyse dostlar ben hepimize tekrardan başarılar diliyorum..
datagate söylediğim gibi düzeltme ve dinlenme sürecine girmiş bulunuyor...daha çok dinlenmeyi tercih ediyor....düzeltmesi bu gün endeks eksili olmasına rağmen çok derin değil...bunun nedeni datagatenin agresif olmasıdır...bu durum da dinlenme süreci biter bitmez ,eğer endekste de sert kırılmalar olmaz ise datagate tekrardan bir tepki üretmek istediğini gösteriyor...
s400 meselesi nereye evrilir bilemiyoruz...ama dün tayip erdoğanın adalet ile ilgili açılımları piyasalar tarafından çok iyi karşılandı...umulur ki ülkemizde adalet tekrardan itibar kazansın....adaletin olduğu yerde yabancı yatırımcı da gelir , huzur da gelir...
hisseyi çok yakından takip ediyorum...son günlerdeki agresif çıkışlar sırasında işlem hacimleri rekorlar kırdı....bu tür rekorların yaşandığı günlerde satmak istemeyenler dahi trade yapma amacı ile satışlar yaptılar..bu yüzden de yapılan satışlar ile tedavüle bol bol hisseler girdi...bu hisseler de şu anda ne yazık ki hisse üzerinde satış baskısı kuruyor...
işlem hacmi de gün geçtikçe azalıyor ki bu düzeltmelerin doğal bir sonucudur...dediğim gibi düzeltmenin bittiğini hissettiğim anda burada paylaşırım..gerekirse ben de tekrardan hisseye girerim...
bakalım tecrübelerimiz işe yarayacak mı ??
1ay öncesine portföyümde ağırlıklı 3 hisse taşıyorum ve yaklaşık yüzde 25 dayak yedim. Yüzde 50 karel 25 alctl 25 dgate. Önce alctl 5.4 oldu karel 5.20 hemen alctl ler karele. Sonra karel 5.50 oldu alctl 5.20 hemen yüzde 25lik kısım alctl é döndü. Dünde alctl çıkınca 6 lik alctller 5.60 karele döndü. Karel 5.90 olunca yüzde 40 karel kaldı dgate ye döndü. Bu işlemlerle 25 zararim çıktı nerdeyse. Dgate den yüzde 10 en az bekliyom. Sonrasında sadece karel taşıyacağım. Bu teknoloji paketini herkese öneririm. Ama favorim karel
Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek teknolojide.baska yere bakmaya gerek yok. Karel de yazılım alctl de ürün yelpazesi dgate de ürün eksikliği ... vb eksikliği ilk kapatan 1 é 5 kar beklerim. En güvendiğim karel. Son alctl de bugun 5.65 karel le takas oldu. Dgate karel ağırlıklı portföy devam. Bu ara dgate den hareket bekliyorum . Onlarda karel é dönecek. Kfein 6 larda SMART 2 lerde indeks 6 larda takibimde. Bence KY sadece bunlarda dönse zarar şansı imkansız
Ytd
Bu kurla telefon fiyatlarda inecektir. Bölge haberi ciroyu destekleyecektur. Bu ayki satışlar tüm çeyreği kurtarabilir
Ytd
datagate p.tesi yarım gün işlem yapıldığı günde işlem hacmini düşürmüş vede pozitif bir kapanış yapmış idi..yalnız yakın geçmişte de hep günün son saatlerine kadar artılı kalıp daha sonra eksiye geçmesinden dolayı ve p.tesi de yarım gün işlem olduğu için düzeltmenin bitip bitmediği konusunda biraz teredütte kaldım...
yalnız bu gün 5,92 ye kadar da güzel bir tepki verdi...bu günkü duruşuna baktığımızda son düzeltmenin bittiğini söyleyebilirim...bundan sonraki günlerde artık endeksi de gözeterek çıkışlar yapacağına inanıyorum...bu arada ben hala karel de fuulum...bilanço beklentisi yavaş yavaş satın alınmaya başlanacak ve bu beklenti yavaş yavaş ön plana çıkacaktır...bu yüzden de şu an için karelde kalmayı uygun görüyorum...
yalnız datagate de yapı olarak çok agresif bir kişiliği var...olası tepkileri zaman zaman sert olacaktır...bu hisseyi de tutmayı uygun görüyorum...tabi elimde karel olmasaydı datagate de öne çıkan alternatif hisselerden biri olacaktı...
neyse dostlar ben hepimize başarılar diliyorum...
5.90 kareller 5.75 dgate çevirdim kısmen. Dgate karelin altında olmamalı bence. İlk hareket dgate de olacak bence ve fiyat olarak kareli geçecek. Sonrasında karel farkı kapatmaya uğraşır. Haftaya 6 üzeri hareket beklentim var. Bölge ve kur düşüşü destek olacaktır.
Ytd
dostum bakış açımız hemen hemen aynı...:kahkah: ben de son zamanlarda bu ikisini zaman zaman değiş tokuş ettim..datagate agresiftir yalnız bundan sonraki vakitlerde artık bilanço beklentileri ön plana çıkacağı için ben kareli daha şanslı gördüm o yüzden de karelde kalmayı tercih ettim...yalnız dediğim gibi datagate agresiftir olası çıkışları sert olabilir..ama bu aralar endeks çıkarken önce çok aşırı düşmüş baba hisseler vede bilanço beklentisi olan hisseler alınıyor...bunlar biraz yatayda kaldığında da diğer hisselere sıra geliyor...
datagate ,karel ve bağfası art arda sıralmış şekilde birlikte izliyorum..çünkü bu üç hisseyi de yakın zamanda birbirleri ile değiş tokuş ettim ve çok yakın zamanda bu hisselerin fiyatı birbirine çok yakın idi...
ben genelde kısa traderler yapıyorum. aportta beklediğim 2hisse daha var. dgate de 0,3 kurus farkla her zaman karele donerim. dolaıysla 6uzeri dgatelerde 5,80-5,90 karele donerim. ama uzun vadeli perspektifte karelciyim. zaten 1senedir karel tasıyorum en son 8 cıvarı son satışlarımı yaptım 6,50dan yerine koydum. kısa hedef 8, uzun hedef bende kalsın:)
bu düşüncen bu gün doğrulanacak gibi...uzun vadede ben de karelden çok umutluyum...çünkü her yıl artan cirosu ve karı var...bir de savunma sanayiinde çok hızlı büyüyor...neredeyse aselsanvari şekilde agresif büyüyor...s 400 konusunda her hangi bir terslik oluşmaz ise ve dolayısı ile döviz çok aşırı çıkmaz ise kareli orta ve uzun tutmakta fayda görüyorum...tabi zaman zaman trade yapmak ve lot miktarlarını artırmak da iyi bir taktik olur...
datagate bu gün çıkış isteğinde..en son cuma günü bu hissede düzeltmenin bittiğini ve yeni bir çıkış dalgasına girmek isteyeceğini söylemiştim...bunu bilmeme rağmen bilançok beklentileri artık yavaş yavaş ön plana çıkacağı bir süreçte olduğumuz için ben karelde kalmayı tercih etmiştim..bakalım karel tekrardan ne zaman çıkacak...
karel ve datagate arasında çok ilginç bir ters korelasyon var sanki ...biri çıkarken diğeri dinleniyor , dinlenen de bu sefer çıkıyor çıkan da dinlenmeye geçiyor...:kahkah:
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
keko
gerçi bu yorumları da kendi kendimize yazıp okuyoruz..forumu takip eden kimsecikler yok...
doğru yerlerdesin dostum...ben sana başarılar diliyorum...son zamanlarda yorum yazdığım üç hisse vardı , datagate ,karel ve bağfas..bu gün bu üç hisseden ikisi hareketli..karel ise biraz cuma günkü çıkışı hazm etme çabasında...ardından onda da çıkışa devam etmesini bekliyorum...
Bugün gelemedim. Umarım faydalı olmuştur. Ben 6.14 ortalama 10 bin verdim 5.90 ort 10 bin karel aldım. Gene aporttayim.
Ytd
Dibinden alış yapmıştım %23 kazançla verdim geçen iyi kazandirdi buda :)
Tam da tahmin ettiğim gibi değiş tokuş yapmışsın tebrikler...kazancinin devamını dilerim. ..datagate teknik olarak çıkış isteğinde. ..karel ise temel yönden çıkış isteğinde. ..
Ben daha çok temele sırtımı dayamak istiyorum. .böyle kendimi daha güvende hissediyorum. .ben datagate yatırımcısına da başarılar diliyorum..
Bugünde change é devam. 6 civarı kareller 5.80 civarı Data ile değişti. Ben Data yi yukarda beklediğim için 15-20 kademe ilaç gibi geldi[emoji4][emoji4] ful Data dayım. Yarın gene karele dönmez gibi sanki.sana da tavsiye ederim.1200 lot fazla Data oldu elimde.
Ytd
Buralara demir attı
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu aralar hisseler arasındaki git- gellerimi iyicene kıstım...bilançoları düşünerek böyle yapıyorum..bilmiyorum acaba erken mi davrandım...koltuklar henüz boş iken ön sıralardan kendime yer beğendim...umarım sonradan kötü filim göstermezler...:kahkah:
Dün karel 15 kademe yukardaydi. Bugün Data 30 kademe geçti. Yarın fark kapanacaktir. Karel temeli sağlam Data da kısa vadede daha iyi gider. Bu TRADE yapmalısın. Karel de iyi bilanço gelecek. Ben portfoyu yüzde85 karel 5.70 maliyet ve yüzde85 data5.85 maliyet.
Sanada tavsiye ederim
Ytd
Tahtada islem hacmi yüksek. Iki gündür pozitif. Bakalim ne olacak?
Karel farkı kapatıyor. Fiyatlar yakınsa tekrar TRADE edin
Ytd
TRADE yaklaşıyor. Haa haaa
Kareller dgate olmak üzere.yarın finans hortlamazsa 6 üzeri beklerim
Ytd
çanağın kulpunu kırmaya çalışıyor kırdığı an güzel bir prim verir hadi biraz destekleyim
5.57 benden bu kadar bol kazançlar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.20 ort datalar 5.80 karele döndü. Biraz ucuz gitti ama yüzde17 kar ve kağıdımda kağıt. Umarım fayda olmuştur
Ytd
Şöyle bir baktık:
En kısada tobo formasyonu mevcut. 6,15 seviyesinin üzerinde kaldığı sürece önceden bıraktığı gap noktalarını hedef edinebilir der grafiği!
6,14 stop-loss ve 7,6 hedef seviye ile takip edilebilir..
https://invst.ly/b24do