Prkme bugünde bu 5.70 l'i gecemezsen kendini çöpe at..👍
Printable View
Odas hareketleri, galiba can2 termik onaylandı diyor
Bakalım buna nasil yansiyacak
Lenovo TB-X606F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/H4hVKE.jpg
Prkem bugün 5.70 geçildi fakat üstünde kapatamadi, düşen trend çizgisi halen kirilamadi.. kısada birşey beklemeyin, bu kağıttan bir cacık olmaz dedirtti... ısrarla beni Day-Trade edin der.. ben seni 10.defa trade ederdimde neyseki gün icinde ekrana bakmaya vaktim yok.. sn.tahta yapıcı cizdigin şekiller belli. Anaokuluna giden bebeler gibisin.. para sende adamsın, istediğin şekli cizebilirsin.. yarın cuma son gün yapacağı hareket boyle olabilir... 5.61 üstünde kaldikca düşen trend cizgisibu sefer kirilir ve kendini yirtsa bile göreceği max. seviye 5.87 olacaktir.. şimdilik kısada daha ötesi görunmüyor.. 6.00 haftaya kalır.. oda ancak düşen kanaldan çıkış onayı almak için tekrar 5.60 bandına bir pullback geri çekilme hareketi yaptıktan sonra olur... yada Prkme bu sağı solu belli olmaz, saçma bir çıkış hareketi yapıp direk 6.00 gorebilir.. y.t.d.
"Borsa aynı süre içinde yüzde 25 düşerken, Park Enerji hisseleri genel düşüşe aldırış etmeden yüzde 3 bin 740 gibi anormal bir oranda artarak 24.000 liraya kadar ulaştı."
1999 2000 bir gazete haberi.
Ne güzel günlerdi tekerrür eder inşallah
Prkme harekretlerin belli... akşam çizmistim resmini....👍 Gün içi ekrana bakmaya vaktim olmadığı için trade edemiyorum.. Dün akşamdan yazmam lazımdı.. 5.87 Sat./ 5.63 Al.diye... trade etsek iyi olurdu.. neyse sağlık olsun, bu kağıt gün içinde sağlam durdu.. bu düşüş endex düşüşü, kağıtla ilgisi yok...Prkme çıkış zaman yakındır... yakın takip izlemeye devam... umarım gün sonunda su koyuvermez.. y.t.d.
https://finans.mynet.com/haber/detay...atandi/415389/
Sabah sabah bu nedir yaw... Gelde çık isin içinden.. yorumsuz ..y.t.d.
Park Elektrik, Beyoğlu'nda bulunan taşınmazın komple İstanbul Galata Üniversitesi'ne kiralanmasına karar verdi
25/03/2021 06:27:57
Park Elektrik, Beyoğlu'nda bulunan taşınmazın komple İstanbul
Galata Üniversitesi'ne kiralanmasına karar verdi.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimiz mülkiyetinde bulunan ve tapuda İstanbul ili, Beyoğlu
İlçesi, Bereketzade Mahallesi, 156 ada 1 parselde kayıtlı olan, 3 bodrum kat, zemin kat ve 6 normal kat olmak üzere toplam 10 katlı, fiili brüt kapalı alanı 2.904 metrekareden oluşan yatırım amaçlı gayrimenkulün yükseköğretim faaliyetlerine yönelik üniversite binası olarak kullanılması amacıyla komple İstanbul Galata Üniversitesi'ne kiralanmasına,
Kira süresinin, kira başlangıç tarihi olan 1 Haziran 2021 tarihinden başlamak üzere 5 yıl olarak belirlenmesine ve ilk 5 yıllık süre sona ermeden 6 ay önce Şirketimizce kira sözleşmesinin feshine dair karşı tarafa yazılı bir bildirimde bulunulmaması durumunda kira süresinin aynı şartlarda 5 yıl daha uzatılmasına,
Karşılıklı yürütülen pazarlık görüşmeleri neticesinde, kira bedelinin 1 Haziran 2021 tarihinden başlayacak ilk yıl için Katma
Değer Vergisi hariç aylık 400.000 (dörtyüzbin) Türk Lirası olarak belirlenmesine,
Karşı tarafın kira sözleşmesindeki her türlü ediminin teminatını teşkil etmek üzere 6 aylık ilk yıl kira bedeli olan 2.400.000 Türk
Lirası tutarındaki kesin ve süresiz banka teminat mektubunun 30 Eylül
2021 tarihine kadar Şirketimize verilmesine
üyelerimizin oybirliği ile karar vermiştir."
bu beyoğlundaki binası maddi duran varlıklarda gözüküyor muydu bilen var mı arkadaşlar bu türden başka taşınmazı var mıdır şirketin???
31 Aralık 2020 ve 2019 tarihi itibarıyla Grup’un yatırım amaçlı gayrimenkulleri ile söz konusu varlıklara ilişkin
gerçeğe uygun değer hiyerarşisi aşağıdaki tabloda gösterilmiştir:
Raporlama tarihi itibarıyla
Gerçeğe uygun değer seviyesi
31 Aralık 1. seviye 2. seviye 3. seviye
2020 TL TL TL
Arsa ve Arazi 62.938.131 - 62.938.131 -
- Ceyhan 34.665.000 - 34.665.000 -
- Edirne 28.273.131 - 28.273.131 -
Binalar 141.610.000 - 141.610.000 -
- Ceyhan 26.420.000 - 26.420.000 -
- Edirne 10.645.000 - 10.645.000 -
- Şişhane 104.545.000 - 104.545.000
Biraz karışık oldu kusura bakma...bol kazancın olsun
Lenovo TB-X606F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 yıldır ekran izlerim, böyle salak kağıt görmedim. Böyle baskı çok fazla prim vadeder genelde. Ama hiç ışık yok.
12 aylık konsolide net dönem kârını 4.055.475 ten 58.475.456 ya çıkarmış bir şirket. Düşüşler alım fırsatı olarak değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar bu seviyelerde tutabilecekler. Bir de defter değerine bakın 1.06 bir de diğerlerine bakın.
Gözüm düşüşlerinde ama zaten bu seviyeler artık dipleri. Ama yine alım için aceleci olmamak gerek böyle havalar 5.10 altıda alım fırsatı verebilir Daha da geriye gelecegini beklemeyenler icin i 5.18 de alınabilinir ama trade yapanlar olduğu için 5.15, 5.14 gibi alış yazıp beklemek daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Bu yeni ya da bilimeyen bir şey değil, bu öngörü tam 9 aydır gidemeyen kağıt için bence çok iyi niyetli bir yorum. Ve nitekim hala sizin gibi ucuz olduğunu düşünerek hisseye çakılı olanlar nedeniyle spekülatif hareket de yapamıyor sanırım.
O yazdığınız değerler esas faaliyet karı olmadığından piyasaya anlamlı gelmiyor, hikaye yok ve patron çıkış istemiyor. Patrona rağmen olması için ise hikaye ya da esas faaliyet karı lazım
Grubun enerji alanındaki diğer şirketleri ile bütünleşmesi ancsk parkme faliyetlerine dşnamizim getirir.
Silopi Elektriği borsaya kote etmekten neden geri çektiler acaba?
Bu dönemde borsaya giren teni şirketlere büyük talep oluyor, silopi elektrik gibi güçlü kaynaklara sahip bir şirketin borsada halka açılsa en iyi fiyattan hisseleri kapış kapış gider!
Silopinin %5 gibi kısmını 45 milyon dolara gsd holden aldılar
Grup şirketi prkme iştiraki değil
Değiş tokuş yapsa olur ssilopiyi alsın konya ılgını versin kömür tüccarı
https://i.hizliresim.com/HyIPSx.jpg
Uyuz Prkme kısada düşen trend çizgisi yukarı yönde hacimli kırıldı.. pullback geri çekilmesini yaptı, çikis onayı aldı.. Hedef seviye TP:6.3x bandı olacaktir...y.t.d.
sonunda çan kömürün halka arzına onay geldi bakalım bizim kömürcü nasıl fiyatlıyacak bunu, emsalinin piyasa değeri ne olucak bizimkisi buna nası karşılık verecek izleyelim görelim (yatırım tavsiyesi değildir.)
Daha önce “Silopi Elektrik” “Prkme” şirket birleşimi kararı vermişlerdi, ama sonra geri çektiler nedense!!
Yine böyle bir grişim olur mu acaba? Veya son zamanlarda yeni halka açılan şirketlere bu kadar yüksek talep varken, Silopi Elektriği bağımsız şekilde halka açıp sonraki bşr zamanda Prkme ile birleşme de tercih edebilirler.
şirkette sahipleri de yöneticileri de ölmüş sanırsın; abi hiçbir haber yani bir girişim yeni bir faaliyet veya mevcut faaliyetlerde bir değişiklik yok mu?
yani şirkette yaşam belirtisi verecek bir hareket yok mu anlamadım ki.
Çakalların şirketleri borsa da rekor üstüne rekor kırarken bu hisse ye bakan yok.
bir ara hisse geri alımı yapacağım dediler kağıt hareketlendi sonra ne geri alım yaptılar ne de kağıdın geri vitese takması durdu sanırsın batıyor son 15 günlük satışlara bakın satan satana.
Hoş bizim yerli yatırımcıların da ne halt ettikleri de belli değil o başka.
ancak yabancı bilir fiyatın pahalılığını ucuzluğunu, cuma günü olduğu gibi bedavadan toplar toplayabildiği kadar sonra kağıt iyice primlenir ondan sonra bizim yerli yatırımcı aaaa burda da bu varmış diye oturur kucağa.
20 yıllık borsa hikayemin en berbat sayfası oldu. Anlaşılır gibi değil. Aslında çoktan beni sat dedi ama hep şu ucuz kaldı hikayesini bekledik bir türlü işlerlik kazanmadı kazanamadı. Yani bu kağıtta olan hiçbir fon, yatırımcı kıpırdamıyor mu kağıdı, anlaşılır gibi değil..
Cante tavan, kozaların primli olduğu bir günde bile gidemiyor. Nasıl büyük bir oyun varsa artık....
Sesinizi duydu galiba . Son iki saat tavanda kilitli kaldı. A1 alıma devam ediyor...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cante ve Prkme 'nin piyasa değerlerini ve rasyolarını karşılaştıracak olan bir üstadımız varsa eğer yardım ederse kağıt hakkında ileriye dönük daha net yorumlar yapabiliriz.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kez daha güveni yıkarsa buralarda kimse kalmaz derim.
Yine kürkçü dükkanına geri döndü. Bugün akd diğer alıcı 1 milyon lot. Anlamak mümkün değil bu insanları.
Al sat yapmaktan başka çare bırakmıyor ve gerçek yatırımcısını cezalandırıyor.
Bu hissenin tahtacısını çözmekle ömrümüz geçti. Daha öngörülebilir hisselerde olmadığımız için bunu da biz hakettik.
Tacirler elinde bu kadar mal yok nasıl satıyor anlamadım . 3 günde 2,5 milyon lot satış yamış
Son gelen KAP, termik santralin resmi süreciyle ilgili bir fikir veriyor mu sanki, keşke güvenebilsek.
3 aylık kar ne kadar gelir tahmin edecekler var mı bakır madeni duruyor mu hala bunun acaba
Park Elektrik bağlı ortaklığı Konya Ilgın Elektrik'in maden sahasındaki kömür kaynağının UMREK koduna göre raporlanması için çalışmalara başlandı
07/05/2021 06:26:31
Park Elektrik bağlı ortaklığı Konya Ilgın Elektrik'in maden sahasındaki kömür kaynağının UMREK koduna göre raporlanması için çalışmalara başlandı.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimizin bağlı ortaklığı olan Konya Ilgın Elektrik Üretim
A.Ş.'nin işletme ruhsatına sahip olduğu 2444 ruhsat numaralı ve rödovans yöntemiyle işletme hakkına sahip olduğu 1247 ruhsat numaralı
Konya'nın Ilgın ilçesindeki maden sahalarındaki kömür kaynağının, sahaya ilişkin bugüne kadar gerçekleştirilmiş çalışmalara ek olarak,
Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) tarafından yetkilendirilmiş kişiler tarafından UMREK norm ve standartlarına uygun olarak tespit edilmesi ve UMREK (2018) koduna göre raporlanması çalışmalarına başlanmıştır. Çalışmaların bu yılsonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır."