ALLAH seni kahretsin, inşallah şirket olarak batarsınız. Şirket patronu ve onun borsadaki yandaşlarının tüm varlıkları inşallah yerle bir olur. Ben zorla olsa sattım ve hisseden kurtuldum. ALLAH; herkesin kalbine göre versin.
Printable View
Bu tür cümlelere alışığız. Bu ve benzer sayfalarda ky avlayan, ky'yi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendiren bir sürü insan var. Birleşmeden 1 ay önceden hisse 9'lar civarındayken 13.25'e kadar insanlara 20 ler,100 ler konuşularak millete hisseleri devrettiler. Şimdi de devrettiklerini geri almak için hisse düşürülüyor ve baskılanıyor. Zaten şu anda borsada insanlar hareketli bir kaç hissede işlem yapıyorlar. Türk milleti kumar oynamayı seviyor. Ege profil gibi hisseler sıkıcı oluyor insanlar için. Çıkabilir mi çıkabilir ama ky hiç bir zaman bu hisseden para kazanamaz.
ben sattim yükseltebilirsiniz artik
senin gibi hissenin senin patronuns ...kimm.ohhhh.
Uzun zamandır karanlık odadan artı çıkmıyordu, yarın için umarım hayra alamettir bu durum..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
***EGPRO*** EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Kar Dağıtım Politikası )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Kar Dağıtım Politikası
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
01.01.2017-31.12.2017 hesap dönemine ilişkin kar dağıtılmaması yönetim kurulu kararı genel kurul onayına sunulmuştur.
temizlik iyi olmuş. lütfen şahısları hedef almayın. fikrinizi yazın. ama ciddi bir dil kullanırsınız ama esprili bir dil.
borsa yatay seyirli dediğiniz yerde bugün %2 kadar kayıp var. nasıl oluyor da yatay seyir ediyor bu borsa. toplamda 5000 puandan fazla kayıp var.
EGPRO %2 değer kaybettiği zaman kazan kaldırıyorsunuz. sabır borsanın 1 numaralı kuralıdır. yavaş yavaş toplayın, maliyet oluşturun. zaman probleminiz olmasın. kazanırsınız.
temizlik iyi olmazmı palavralarını örtüyor
bu hafta endeks -2,12 egpro- 5,28 (26-28 mart)
son 1 ay endeks -4,05 egpro -11,89 (28 subat 28 mart)
son 2ay endeks -6 ,02 egpro -27,90 (26 ocak 28 mart) 28 ocak tatil oldugu icin 26 ocak cuması baz alınmıştır
yatırımcıların aklıyla dalga gecmeyi bırak kendini haklı göstermek adına palavralarınıda kendine sakla tablo ortada
80,980 sermayeli sirkete dolaşımda 90 milyon lot var diyip ( sermayesıide değil dolasımda %4,12 var yani 4,12*90 mılyon kalan 95,88 *90 milyon hesap edemedim:) ) 88 tl cağri fiyatı buldunya cahillikte son noktayı koydun.... daha fazla yazma artık istersen bu kadar rezil olma bence tavan serisi cekme palavranıda unutmadık :wave:
"Buna göre ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılmasında ve şirketin borsa kotundan çıkmasında; kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki;
- otuz gün,
- yüz seksen gün ve
- bir yıl içinde,
borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması ile
- hazırlatılacak değerleme raporu ve
- kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki son bir yıl içinde varsa pay bedelinin tespitine yönelik yapılan işlemlere esas pay değeri (pay alım teklifi, birleşme vb),
karşılaştırılarak en yüksek bedel pay alım teklifi fiyatı yada ortaklıktan çıkarma hakkı bedeli olarak belirlenecektir"
Denilmekte, dolayısı ile kottan çıkış kararı olursa en mantıklı yöntem yeniden değerleme gibi duruyor!!
Nereden çikartiyorsunuz bu kottan çikma meselesini anlamiş degilim... benim bildigim boyle bir durum yok...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden yukseldi simdi bu?
Sent from my iPhone using hisse.net
Devre kesici geliyor
Hayırlısı olur inşaAllah
Iyi oldu millet boyle de bur kagit var ogrensin : )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın minefe, gözümüzün önünde akan olayları bir araya getirip analiz ettiğimde kişisel olarak analiz ettiğimde bu sonuca varıyorum; şöyleki:
1- Halka açıklık oranı %5 in altında olması
2- Bilançosunun iyi olmasına rağmen fiyatının her gün sistematik olarak düşürülmesi,
3- Piyasa yapıcısısının kağıda gerekli müdahaleyi yapmaması,
4- Sahibi yabancı olan bir şirketin temettü dağıtmamak suretiyle ky yi bezdirmek suretiyle kağıdı satmaya zorlaması,
5- Muhtemelen kilit noktalarda önemli tanıdıklarıının bulunması, birleşme sürecinin görülmemiş derecede süratle tamamlanmış olması, vs
Tüm bunlar bende acaba kottan çıkacakmı düşüncesini oluşturuyor.
Ortalamaların dışında, 5.9.2017 tarihli uzman kuruluş raporuna göre, piyasa çarpanları yöntemine göre ulaşılan birleşmeye esas toplam değer 911.204.117 TL bu durumda hisse başı 11,25 tl çağrı fiyatı oluşur, bu tutara enflasyon farkı dahil değil. Bunlar tamamen kişisel görüş ve değlerlendirmelerimdir.
(Diye yazarken birileri gerçeği gördü almaya başladı [emoji3] hadi hayırlısı)
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
Cagri fiyati dusuk kalir cakallara - 14 e cikarip cakarlar ellerindekileri. Sonra cagri yapip 11 den alirlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bana palavracı diyenler şimdi konuşsun bakalım.. konuşmazlar.. çıkışta keyiften dört köşe, inişte saldırıya başlarlar.
800 milyon bölü 90 milyon eşittir topla çıkar tanjanttan kotanjant 88 buçuktan 90 TL :)
devre kesici birazdan açılır.. ARGE çalışmaları tam gaz devam.. :) yerli oto yapacaz, tank yapacaz tank :)
Ek 17567
Ek 17570
Ek 17569
Anlamsiz dusuyor anlamsiz cikiyor. Boyle bir hissenin beklentilere gore daha istikrarli ilerlemesini beklerim.
Sent from my iPhone using hisse.net
tarih 12 ocak 2018 üye olunur hemde borsacı birde broker abimiz
yukardaki yazıyı 18 ocakta yazmış sıkıntı yok demiş egpro kapanıs 12,17 :)
tarih 20şubat2018 gece 2,46 abimiz sağolsun teknik analiz yapmış ama gece yapmış 19subat kapanışı 11,55 baz almış
yükselen trenddeyiz demiş ertesi gün seans kapanışı 10,98 olmuş kayıp%5 :cool:
10,40 devre kesici gelince coşmuş abimiz yardırıyor :) dile kolay yukardaki 2,5 ve 1,5 ay önceki yazıları kim yazdıysa artık gözlerim şaşı şaşı bakıyor 12,17 nere 11,55 nere 10,40 nere aradan 2,5 ay gecmiş iyi para kazandık allah broker abimizden razı olsun diyorum:kmk::kmk:
seans kapanısına 19 dk kala yazı gecmiş senet 17,41 de 9,75 görmüş abimiz mahsunlaşmış ve birden mülayimleşmiş cosku yerini sukunete ve aklı başındalıga bırakmış %7 lik tuğlamı düstü başına ki :)
aracan 2,5 ay gecmiş broker abimizin ilk yorumunda senedi alsak %20 zarardayız 1, 5 ay önceki 2,ci yorumunda alsak %15 zarardayız zararımız birak eksildi diye birde fırca yiyoruz abi birde tavan tavan serileri çizecekdin az kalsın unutuyordum o yazını silmişinde mynette bugün yazmışın yine büyüksün abi hakettik dedigin bütün şeyleri affet bizi palavracı olan biziz :bravo::bravo:
hem borsacı hem broker abimize bir soruda sormak istiyom NOFEAR arkadaşımız nerede sen gelince o kayboluyor sen gidince o geliyor senin ulakmış dedigine göre hastamı öldü mü abi bi aydınlatıver sakın bana aynı kişi oldugunu söyleme inanmam en iyi müridini kaybetme bence :kmk::kmk::kmk:
broker abime haddim olmayarak bir tavsiye vereyim söz uçar yazı kalır be abi biraz daha az redbull içsen fena olmaz hep kanatlanıp sonra çakılıyorsun :)
latifeyi bırakıp kendimce gercekleri yazalım
sirketin mali yapısı giderek gücleniyor bunu onümüzdeki çeyreklerde daha iyi görecegiz şu anki tabloda büyüme potansiyeli oldukça fazla arsa satışı gündemde var ama ciddi bir alıcı yok henüz beklenen teklif gelmedi nakitin kral olduğu bu zamanda beklenen teklifin gelmesini biraz zor olasılık görüyorum satayımda kaça giderse derse o başka senedin A grubu beklentisi temmuzda olma ıhtımali %99 ocak temmuz ortalaması 9 un altına kayarsa B grubuyuz buda %1 lik pay A grubu kredili alışları ve acığa satıslarıda beraberinde getireceği için hacim fazlalaşabilir ama cok getirisi olmaz bir de yabancı fonlar girme ihtimali fazlalaşır fonların ilgisini cekmek icin hisse senedinin sığlığı giderilmeli bu nasıl olur yeni bir halka arz olup piyasada lot sayısı çogaltılınabilir temettü beklentimiz vardı şirket bunu boşa cıkardı GK kadar sert hareketler görebiliriz mayıs ayında açıklanacak bilanço önümüzdeki ceyreklere önemli bir projektör olucak sözün kısası kurtuluşumuz yeni bir halka arz la yabancı fonlara satılması bu gerçekleşirse işte o zaman muhteşem hareketler izleriz şirket bunu istiyormu istemiyormu ilerki zamanlarda görürüz
not = bu notu sadece okuyup geçin kaale almayın piyasada 18 ile 100 arasında orta ve uzun vadede çesitli rakamlar dillendiriliyor broker abimiz işte bu söylentileri baz alarak yazıp çiziyor bildiğinden degil cok cahil bir borsacı ama benim tek sartım var oda yabancı fonlara satış olursa neden olmasın derim
ya şu kullanıcı ismini değiştirsene.. her seferinde malak diye okuyorum.. :kahkah: algıda seçicilik işte, naparsın.. :oleyo:
latifeyi bırakıp cevabıma geçeyim;
a benim kendini zeki sanan kardeşim.. hisse yükseliş trendinde EGPRO' ya yazarken aynı zamanda ASUZU sayfasında haksızlık yüzünden 3 kere farklı aralıklarla toplamda 2.5 ay ban yedim :oleyo: mesajları ben silmedim, yönetim sildi.. :oleyo:
benim oram buram oynamaz.. delikanlı gibi varsa vicdanlı bir yönetici çıksın, merak duyduğun gerekli bilgiyi versin sana.. fazla merak da iyi değil derler ya, neyse.. :28:
farklı platformlarda 7 yıl moderatörlük yaptım, forumculuğun ne olduğunu bilirim.. hakkımızsa ban yemek sesimi çıkarmam ama ASUZU' daki diğer ağzı bozuk kişilere ceza verilmedi, derdim o..
yani o zekan ile çözümlediğin mülayimlikler benim kontrolüm dışında olan ceza nedeniyle yazamamak :)
madem sıkı takipçimsin, mynet sayfasında hissenin bir süre yataya ve aşağı yön alacağına istinaden yazdığım yorumları bulursun.. mynette yapılan yorumlar anlık değildir, geç yayınlanır bunu da belirteyim.. :)
banımız olmasaydı; burada da bandırırdık anlayacağın :shh:
söz uçar, yazı da uçar.. forumdaki bazı asalak, kalıpsız kullanıcılara cevap yazmaktan ban yiyorum ve mesajlar da siliniyor.. o yüzden bırak redbull u da bu paranoyaklığının üstüne bir bardak su iç :drunk::evil:
benim müridim çok.. bilen biliyor, güvenen güveniyor zaten.. NOFEAR kullanıcısı beni ayrı bir sever.. çok prim yapmıştır sayemde.. şuan yurtdışı seyahatinde, yiyor paraları :yes:
hernekadar için almasa da, hasetliğinden çatlasan da sen de sıkı takip ediyor ve seviyorsun beni, tabiki biliyorum.. sadece psikolojik sorunlar var ve ciddi bir tedavi alman lazım :oleyo::plc:
sevgili yatırımcılar.. marlak arkadaşımız öyle bir bilgi yazmış ki okumadan geçmeyin sakın.. böyle ufku açık, daha önce yazmadığımız, bilmediğimiz bilgilere değinmiş.. şirketin içini deşmiş, analizin tavanına vurmuş başka bir deyişle.. projektör bile kiralamış adamcağız.. :kahkah:
Bu fiyatlar EGPRO' nun tabanıdır. Alım seviyesi ve şuan çok ucuzdur.
EGPRO orta vadede coşacak bir hissedir.. Uzun vadedeki müthiş kârlılığı sabırla bekliyor olacağız :yahoo:
200 bin lotu devretmek istiyor.. bence bu fırsat kaçmaz minefe ağam.. :)
Gedik Yatırım bizden önce davranmasa iyi :plc:
Ek 17641
Broker ; ucuz babayigitlik bunlar.
Öyle seansin son dakikalarinda birde tavana yazmakla olmuyor hava atmak.
Yazsın bakalim sabah 11 00 de tahtada gorulen ilk on kademenin içine , beklesin akşama kadar. Gösterirler adama babayigitligi o zaman.
Boş muhabbet bunlar.
Gözden kaçrdiginiz bir konuyu açikliyorum ortaklar...
Geçen yil yönetim kurulu aynen bu yil oldugu gibi temettü verilmeyecegini açiklamişti. Fakat genel kurulda patronlarin istegiyle temettu verilmesine karar çikmişti. Bu yilda bir supriz yaparlar mi acaba diye sesli dusundum. Saygilar...
mynetteki tiplere hiç itibar etmem bu adamda palavracı diye düşündüm ama adam beni yanılttı harbi harbi 17,56 de 210 bin lot satış yazdı yazılarına baktım oda brokere takmış kafayı palavracı diyor bizim brokerde dibine kadar bu sıfatı hakediyor ekürisi minefeye kaçmaz diyor bi numara göremedik yazdıkca düştüler hep hava civa laf salatası
sende yaz seansın son dk tavanada görelim hani sende 123 500 lot varmışya öyle beyan etmiştin gecmiş sayfalarda hele sen broker ve etrafınızı toplasanızz ooo lot yetmiyordu birde sizde görelim cengaverligi ve ucuz numaraları
Bak mparlak-hamsi
Burayi okuyan ve yatirim yapmiş insanlar , senin laf salataligini surekli okumak zorunda degil. Haddini bil fazla gevezelik yapma. Sayfalari boşa isgal etmeyelim...
Genel kurula katmak isteyen arkadaslar var mi. Ben izmideyim, başka illlerden de gelmek isteyen olursa severek yardimci olurum. Katilim çok olursa etkisi fazla olacaktir inanin. Hangi firmaya yatirim yaptiginizi yerinde gorun derim. Saygilar...
dediğin olabilir abi, yatırımcılar kurul toplantısı da bu yönde fikir beyan ederlerse temettü karara bağlanabilir. hatta geçen sene 2 kere temettü vermişti diye hatırlıyorum..
ah canım, senin kimlere itibar edip etmeyeciğini görünce çok üzüldük.. laf salatası ve fesatlıktan ibaretsin..
bu bağlamda sen bana palavracı diyorsan sen de mahalle karısısın.. işin gücün saldırı ve kimse sana engel olmuyor ne hikmetse..
minefe, ben ve ilhanr6 pazartesi tavan altına yazalım emirleri.. bakalım 200 bin lot solda sıfır mı kalıyormuş.. valla tavana yazmakla olmuyor o işler.. ben yemedim sen ye diyecek halimiz yok.. 10 lara yazın toplayalım lotlarınızı.. ha, onun hoplamasına zıplamasına kızmıyorum.. o da fesatlıktan ibaret.. yoksa bir insan 200 bin lotu boşuna almaz ;) adam işi biliyor fakat içi fesat :)
o devasa yatırımı, üretim tesislerini arabayla gez gez bitmez şimdi :) önceden belirttiğim gibi, müsait olursak ben ve müritlerim katılmak isteriz..
neyse ben biraz teknik, grafik, indikatör çalışayım..
gevezelik yapma diyorsun haddini bil diyorsur!!!
toplam 4 gönderim var 3 tanesi sizin yazılarınızın alıntılaması sizin yazdığınız yazıyı alıntılamak gevezelik hadsizlik öylemi ? bu ne celişki !!! sayfaları 4 gönderi ile boşa işgal eden kim ? yalanla dolanla atanla benmi sizmi ? hamsi ne alaka onuda cözemedim ?
burası babanızın ciftligi değil aynı zaman zarfında üye olunup organize sekilde yazarsanız manipülatif ve speküle edip yazdıklarınızın hiç biri gerçekleşmeyip yatırımcıyı zarara uğratıp bundanda UTANIP SIKILMIYOR ve işi pişkinliğe döküyorsanız arsızlıkta son noktayı koymuşunuz pes pes pes
arsızlar iyi okuyun : ben çiziyorum, kalın lot bekliyorum, tavan serisi yapıcam ,elimde bilmem kaç lot var, bilmem kimi toplasak tahta bizde, diye ben yazmadım siz yazdınız önce haddini bileceksinizki had bildirmeye kalkacaksın küfeye 1170 lot attım diyip tahta sahibi gibi pazarlamıcaksınız tahtada ne oldugunu kimin ne yaptığını görüyoz biliyoz yapmadıgınız yapamıyacağınız şeyleri kendiniz yapmış göstermiyeceksiniz algı operasyonu yapmıyacaksınız adam gibi yazacaksınız karşınızdaki genç heyacanlı tıfıl bir kişi yok burda2-3 kuruş para kazanmaya çalışan KY leri calkalığınızla etkilemeye calışmayın manipülatif yazılar yazacagınıza dürüst yazın kimse size bir sey diyemez organize şekilde speküle etmeye çalışırsanız hep tepenizde beni bulursunuz sizin gibi tipleri çok iyi
bilirim görevlerini ifa etilermi ortadan kaybolur yeni nikle pazarlanacak tahtaya gelip KY avlamaya çalışırlar
borsacı broker başta nickin faul 1990 - 2000 yıllarda olsan iletişimin kısıtlı oldugu bu zamanda bu nickle iyi prim yapardın artık o devirler gecti. ikide bir cemaş dedim yonga dedim dıyorsun iyi bir borsacı zaten kendi reklamını yapmaya çalışmaz kaldıki çemas ozsermayesini bitirmiş bir şirket DD 0,34 krs olan bir senet. bu senedi mynette söyledim orda burda söyledim demen bile kaliteni ortaya koymuş hangi aklı başında bir borsacı bu rasyolarla bu senedi önebilir hayali haberlerle 1 den 10 cıkarırlar arkasında bitik hayaller sönmüş ocaklar bırakır sende satsaydınız 3 den 5 den 7 den dersin dimi !!! aklı başında yatırımcı olan zaten hiç bir yerden almaz bunu alan kim iş bilmeyen vurgun yapıp zengin olma hayali kuran KY %90 batar %8 fit cıkar %2sine sans dogar o %2 lik dılimde borsayı cok iyi bildigini zannederek zaman icinde sistemde ögütülür yongayı hele hiç deme varlığından bile haberim yok nasıl borsacısın senedi bilmiyon bilede deme gercek yatırımcılar bunla ilgilenmezler ayrıca yazının sonunda portfoyünü yazıyorsun orda yonga cemas yok ama gercek yatırımcı senetleri var çelişkiye bak
egepro nun büyüme hikayesi ve mali tabloları umut verici tamam. beklentileride var bunada tamam.. şirket isterse az halka acıklığından afaki rakamlarada ceker buda tamam.. tamam olmayan ne uçuyoruz çiziyoruz topluyoruz diye yapamayacagınız şeyleri yazmanız kimin tahtada ne yaptığını görüyoruz biliyoruz etkisiz elemansınız aklınızı başına devşirin spekülatif yazılarınıza son verin adam gibi yorum yapın
mparlak önce yazdiklarini sana iade ediyorum. Aynen kendini tarif etmişsin.(pişkinde sensin ARSIZ da sensin)
sana birisi hitap etmeden dalaşmaya kalkarsan boyle yazilara maruz kalirsin. broker benim adimi gecirerek mynet deki birinden bahsetmiş, bende ona bu yazisina karsilik cevap yazmisim. Senin adin bile gecmiyor ve kalkmiş bir suru yazi dizmişsin bana... sonra kizdikmi zorunuza gidiyor.
Bendeki lotlarin adediyle çok ilgileniyorsun... kac tane oldugunu ögrenirsen mutlu sona mi ereceksin.
Bak 24 nisanda genel kurul var. Ben büyük ihtimalle katilacagim. Gerçek yatirimciysan buyur gel, hem lotlarin tam sayisini ögrenirsin. Hem de yazdigin karakterde bir kişimiyim ögrenirsin.
Formu okuyanlara ;
Bu kadar gereksiz boş muhabbetlere maruz birakildiginiz için sizlerden gerçekten özür diliyorum . Kalin saglicakla saygilar...