İsteyince oluyormuş.belki bundan sonrada kar açıklamaya devam ederr.ytd
Printable View
Vergi dairesine gönderilen bildirimi 2017 dönemine ait olan ile karşılaştırdım . Değişen tek şey olağandışı gelirler ve karlar kısmındaki 64, 5 milyon liralık gelir . Bu da ECYAP iştirak satış karından kaynaklanıyor. Eğer o fa olmasa imiş geçen seneki bilançoda daha kötü bir bilanço olacakmış. 64,5 milyon olağan dışı gelire rağmen vergi dairesine 23,5 milyon lira kar bildirmiş . Geçen sene bu 64,5 milyon satış karı yoktu ve bilançodaki tüm rakamlar neredeyse 2018 ile aynıydı . Ve vergi dairesine 7, 4 milyon zarar bildirilmiş ifi. Hesabını ona göre yapın derim . Şirket kötü yönetiliyor.
Ecyap iştirak payını temmuzda satmıştı. Başka nereden geldi ki. Geriye bir tek intema yaşam kalıyor.. Oda sadece mutfak dolabı yapıyor..
İştirak payı satışı kara eklenir mi? Yeniden değerlendirme fonuna yddaf eklenmesi gerekmez mi. Göz mü boyuyorlar.
Belkide spk dan uyarı aldı. Her sene zarar zarar birde üstüne 900 bedelli. Öyle yağma yok...
Bu sermaye artışı ancak üç aylık bilanço da etkisini gösterir. Geçen yılkini zerre etkilemez.. Üç aylıkta belli olur. Şirket ya zarara devam kağıt toplamaya devam. Yada kar ettirip yeni sermaye yide büyüterek yola devam... Benim görüşüm.. Ytd..
Sn Hüdai Şişman detayları incelemedigim için 64 milyonun Ecyap'tan gelip gelmediğine kesin emin degilim. Intema Yaşam değer artışı olabilir mi bilemiyorum . Sizinle aynı fikirdeyim . Ya yeni sermaye artışı sonrası bilançolar üstünde biraz iskonto oranını düşürerek vs kar gösterirler, ya da zarar göstermeye devam ederler . 3 aylıkta görülür belirtileri .
Tsk ederim Fatih Rüştü bey. Üç aylıklarda 6 aylıklarda ve hareketlerinde durumu göreceğiz.İnşallah durumu düzeltir..
Neden sadece vergi dairesine vereceği geçici gelir tablosunu gösteriyor. Bilanço neden yok düşündürüyor????
Şirket şimdiye kadar açıklamadığı kadar çok kâr açıkladı ve düşüyor,pek inandırıcı gelmedi bana doğrusu beyler,oyun oynuyorlar yine sanki,asla tavsiye değil benim.fikirlerimdir...
Hadi bakalım gençler
Yeni hafta yeni heyecan
Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
Hem oy verme bir vatandaşlık görevidir.....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296
saygılar/başarılar
Ne b.k tan bir şirketmiş bu. Millet bedelliye neden katılsın ki. Kuponu sattıysa ne ala değilse elde kaldı
Ben aynı fikirde değilim,tavsiye asla değildir.
şimdi 1 kupon yeni satın alsak 16 tl (anlık neyse ) versek karşılığında kaç lot yeni hisse gelecek günü dolunca
sessizce bekleyen dostları tebrik ediyorum
rüçhanlar %26 artıda ilk defa böyle bişey görüyorum
tahta kapanmadan kapışılıyor anlaşılan
Eczyt rüçhanlarını holding e satıyor olabilir mi.???
Niye satsın ki sermaye arttırımına iştirak edeceğim diye haber yollamışlardı.
...
Sermayesinde %46,21*oranında pay*sahip olduğumuz İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve*Pazarlama*A.Ş.'nin kamuya açıkladığı; *" 4.860.000 Türk Lirası olan çıkarılmış*sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak üzere %300 oranında 14.580.000*Türk Lirası artırılarak, 19.440.000 (ondokuzmilyondörtyüzkırkbin) Türk*Lirası'na çıkarılmasına ve yeni pay alma haklarının 3 TL (1 Türk Lirası nominal*değerli pay için 3 Türk Lirası değer üzerinden) üzerinden kullandırılması"*şeklindeki yönetim kurulu kararına istinaden, yeni pay alma hakları kullanım*süresi içerisinde *iştirakimiz oranında yeni pay alma haklarımızın*kullanılmasına *karar vermiştir. ...
Demişlerdi. Eczyt olarak...
Yukarı harekete devam ağar ağar çıkıyor merdivenleri,istikrarlı bir tutum sergiliyor,iyi bir haber çıkabilir umudundayım,bakalım çıkacak mı,ytd.
Durup durup bilo malı nasıl götürüyor,görüyorsunuz,ytd
Bilo değil intema fetişleri
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
500 bin lot işlem süper,mal kopartmak için çok büyük bir çaba harcanıyor,bu da değerli olduğunun kanıtı bence,ytd.
Intemin bedellisine katılım epey az olmuş. Sermaye 19440000 olacakken şuan sermaye 10939484 olmus
Eczyt de hakim ortak olmus
Demekki intemden bi cacık olmuyacak ana holding fonlayacagina eczyt a kalmış intem
ÇEKİNCE BİLDİRİMİ
(1) Açıklanan bu oranlar, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) üyeleri tarafından Merkezi Kaydi Sisteme kaydedilmiş pay sahipliği bilgileri çerçevesinde
hesaplanmaktadır. MKK'nın bu bilgilerin doğruluğu ve tamlığı hususlarına açık veya zımni şekilde kefil veya garantör olduğu yolunda hiçbir taahhüdü
bulunmamaktadır.
(2)Yayınlanan bu bilgilerin kullanıcıları sarih bir şekilde kabul ederler ki, bu bilgiler kim tarafından kullanılırsa kullanılsın, kullanım neticesi doğrudan,
dolaylı veya netice olarak bir kayıp veya zarar doğması halinde bu durum MKK'ya hiçbir borç, sorumluluk veya mükellefiyet yüklemez.
(3)Oranların hesaplanmasında henüz takası gerçekleşmemiş alım ve satımlar dikkate alınmamaktadır.
(4)Sermaye artırımı süreçlerinde toplam sermaye ve ortaklık payları, rüçhan haklarının kullanım tutarına veya bedelsiz sermaye artırımına ilişkin yatırımcı
hesaplarına yapılan aktarımlara göre güncellenmektedir. Bu nedenle sermaye artırımı sürecinde yatırımcıların oranları günlük olarak değişebilmektedir.
(5) Paylarının tümü MKK nezdinde izlenmeyen Şirket paylarına ilişkin MKK tarafından açıklama yapılamamaktadır.
Neyse birkaç gün sonra daha net bilgiler gelir. Çekimce bildiriminde güncellenebilir demişler. Buraya da not düşelim
İlluminator bu bilgileri nereden alıyorsun..
Sirketin haberlerinde var kap.org.tr de
ECZACIBAŞI
YATIRIM HOLDİNG
ORTAKLIĞI
ANONİM ŞİRKET payı %49,86 olmuş. Bugünkü bildirimde öyle yazıyor. Hakim ortak vasfi kayboldu
T Günündeki
Şirket
Sermayesi (TL)
11.915.441 olmuş
Daha 19 milyona çok yolumuz var
Rüçhan paraları peyderpey intemaya odeniyor demekki karşılığında asıl hisse almak için.
Benim yaptığım hesaba göre en fazla 15.000 lot satışa gelecek birincil piyasada. Yanılıyor olabilirim. Bugün yada en geç yarın gelir kapa açıklama.
15000 lot birşey değil