Ne moral kaldi ne heves..aylardir..butun hisseler yuzde 2. 3 yapiyor biz ahyonda yuzde yarimi gorunce seviniyoruz
Printable View
Ne moral kaldi ne heves..aylardir..butun hisseler yuzde 2. 3 yapiyor biz ahyonda yuzde yarimi gorunce seviniyoruz
Lügatımda bunlara edecek küfür çeşıdi kalmadı,
trump suriyeden çıkacağız bırakalım başkası ilgilensin . demiş. ytd
tıramp tücarlık gelen akılı bi adam memur degil oyüzden saplantısı yok demekki şimdi bu setkomçulara tıramp senoto soracak biz bu adamlara okadar para silah verdik bunlar ne yaptı, arkalarına bakmadan kaçtılar , oradaki yerel halkın desdegini alamamış bir terör örgütünün türkiyenin güvenligini tehlikeye atarak nereye kadar bu politaka yürütülebilirdi abd elini güçlendidi yarın birgün türkiyenin güvenlik kaygıları giderildimi sahadadan tüm devletlerin çekilmesinide isteye bilir
Günaydın.İyi cumalar.
ÜMİTSİZ BİR BEKLEYİŞ HASRETİ VAR İÇİMDE
GELECEKMİŞ GİBİSİN SANKİ GÜNÜN BİRİNDE
BAKIYORKEN YOLLARA ANDIM SENİ DEMİNDE
GELECEKMİŞ GİBİSİN SANKİ GÜNÜN BİRİNDE dizeleri geldi sabah sabah aklıma.Tamda bizim durumumuza uygun düşmüyormu?.Hoşçakalın.
Günaydınlar ne güzel dizeler Uğur getirir belki bize hasret biter
geri dön. yerinde say. dur. ytd
yine gözü toprağa bakmaya başladı. g.k. ytd
hissedaşlar bizim yt finans c de alıma girmiş. yani bisim spekler şu an orda çalışıyorlar. bakalım buraya ne zaman göz kırpacaklar. ytd
Oraya ben gidiyim aşagı çakarlar buraya gelirler aranızda para toplayın gidiyim burdan herkeş kurtulsun tövbe tövbe paronaya oldum
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim sipek baronların morali çok bozuk bu afrinin alınmasından sonra habire satıyorlar bu günde abd morallerini boz du galiba hiç tatları tuzları kalmadı anlıyorum sizi dermişim kılana kıllana kıllanan adam olduk mesala yaniii
Günaydın iyi bir hafta sonu diliyorum hepinize..Sevgili KERRAKE inşallah sizin dizelerinizdeki gibi olur herşey.Teşakkürlar.
İyi pazarlar dostlar.Size bir müjdem var .YARIN KÖŞEYİ DÖNÜYORUZ..................................(1 nisan)
😀😀😀
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.Hepinizi kutluyorum bu rezil kağıda zaman ayırıp buralara yazmadığınız için.
Uzun zaman önce 8.60 tan satmıştım. Kagıt uzun süredir yatıyor. Bir yılın dibinde... çıkış olabilir bu aralar... Yıllık kar 54 milyon. Kasada 70 milyon para kaldı 2017 sonunda. Kar payı dağıtmayacak. 8 e doğru bir hareket bekliyorum birkaç haftaya. Ayrıca çimentolar sanki biraz hareketli: Göltaş, adanac... Tabi endeks ciddi satış yerse işler değişir.. Ytd... 7.25 ten alım yaptım. 7.10 lara gelirse bir miktar da orada alırım...
Bir merhabada benden...
😄😄Olabilir kardeş... Kısmet
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çogu borsa forumlarında endex göre dolara göre aşırı şişmiş hisseler harıl harıl pazarlanıyor hissenin birine şöyle bir baktım tüm zamanlarını zir vesinde son üç yılıda endex de üstünde vermiş büyükler ustalar ufafak sıvışmışlar son ikiaylık gırafigi onu gösteriyo şimdi adamlar böyle malı pazarlıyorlar bizim bu kagıdada aynı tipler yok boşluk var orayı doldurucak şu bu ve bizimgibi iskontalı tüm hisselerde bir korku tüneli oluşturmuşlar beyler şuan da bu endex şişti adamlar büyük para kazandılar tabiki bu sanalda satacaklarki kara dönüşsün endex de bunun sancısı var ufak ufak ellerindeki bu malı küçüklere pazarlıyorlar biraz saga sola baktım böyle bi kanata kapıldım tabiki bu benim görüşümm y.d
Sabancılar çimentodan çekilselerdi ne tatlı olurdu, satın lan çimentolarınızı beceremiyorsunuz, becerdiğiniz bir tek yatırımcı
Kibar holdingin ceo su dümene geçti oda beceremedi metro den ceo alın SAbancılar
Günaydın arkadaşlar.Dün KAP'a düşen haberi görmüşsünüzdür.Bana göre yönetim kadrosu hala tam oturmamış olmalıki istifalar, yeni atamalar,görev değişimleri hala devam ediyor. böyle eğri büğrü bir kadronun küçük yatımcının menfaatine karar almaları mümkünmü allahaşkına?2017 bilancosu karla kapanıyor ama ne bedelsiz ne bedelli kar payı veriyorlar.Bir defa daha en derin selamlarımı gönderiyorum hepsine(!)
hayırdır ne oldu bir kaç kadme yükseldi
amma nazlandın. düşüreceksen. düşür. dün zaten. denedin.ytd
Baktılarki alan satan yok yine kısa bir operasyonla 7.36'dan milletin eline verdiler.ZAten sahte bir çıkış olduğunu anlamamak mümkün değildi. bizim rezil kağıda yukarılar değil aşağılar yakışıyor.
düşürün düşürün bizzaten bitik aşagıdan mallandırın adamlarınızı herkes ferahlasın
Bedelsiz açıklanmadan bu kağıt gitmez veya Afyon Çimento satılmadan.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bu bizim mal neden düşmüyor.halbuki endeks düşerken en önde koşardı.ilginç afyon bugün bizi şaşırttı.
Benim anlamadığım bir konu var bu kagıdı insanlar kaçtan aldı da hala satmaya çalışıyorlar
Döviz altın almış başını gidiyor, piyasalar allak bullak.Allah fakir fukaraya yardımcı olsun.Bu gidişle bizim rezil kağıtta bugünleride aramayız inşallah.
Endeks 100 binin altını görürmü?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milet parayı vurdu harıl horul satıyolar biraz daha gevşer gibii
eskiden afyon bu havaları pek severdi.
NEZMİN kardeşim maalesef herşey eskide kaldı.Bende o eski anılara istinaden buralarda kaldım ama maalesef çakıldık kaldık.