Grafik bakan var mı ?
Printable View
Grafik bakan var mı ?
İyi haftalar.Beklenen 100 gunluk eylem plani bu hafta aciklanmasi bekleniyor.Fonlarin içerisinin bu plan ile dolacagi benim beklentim.Ozellikle varlik fonunun bir lisminin aktarilacagini dusunuyorum.Umarim yanilmam.Asla tavsiye degildir.
Tufan77 nerelerdesin şamaroğlanına döndün 😂😂😂😂
Ne cektin be Tufan bunlardan.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu adam bu günde senaryosu drakula olan filim çeviriyor ve oynuyor ...........sana da kalmaz.
Tufan77 ,yükseliş başlayınca gelir ben demiştim demeye
Tufan hasbel kader askerde çavuş olmuş ,tuvalet denetimi yapmış. Ben denetçiyim ayaklarına yatıyor. Arz-talep eğrisi çiz desen çizemezzz
çapsız harekatlarla yönünün yukarı dönmesi zor gibi bu güne kadar işlem hacmi düşük oldugu zaman kazandırmamış.ilği azaldı bu harekatlarla biraz tıklananlar lisdesine az da olsa girip çıkıyor. 60.** döndükten sonra kendisine 45.50, 42.24. 41.00. ve 40.00 gibi fiyatları zirve yaptı. hiç birini de kıramadı. ya hepsini birden domino taşı gibi devirecek ya da yine altlarda yeni zirveler yapaçak ......tadı tuzu kalmadı bu gidişle bu hissenin ........
Dostlar varmıdır takas atabilecek olan...
Varlik fonu başkani, kalkinma fon baskani erdogan.Meclis acilmadan ilk cikan yasa.100 gunluk plan ,aralik dahi cok geç.Pozisyon bozulmasi sakincali.Sahsen bolunene kadar burdayim.
Bence 22 kasıma kadar böyle gider.nedeni hazinenin bütçe görüşmesi o gün çok yükselirse o gün çok soru olur.ayrıca olağanüstü genel kurul açıklandı sermaye artışı açıklanmadı o yüzden millet soğudu.ytd
1.dk içinde rekor kırıyor fireni patlamış kamyondan bile daha hızlı iniyor.
Sacma bekle be kardeşim belki alıcı gelecek... İlginç.
adamı isterse hisseyi yukarı isterse aşagı hedefine 1. dk. ulaşıyor onun için umrunda degil hissenin hangi fiyatlarda olması ancak devre kesici veriyorlar o da ona 5 dk ara ,mola gibi geliyor......................
HAY BEN SENİN GİBİ KAĞIDIN GÜL GİBİ AVOD UÇTU GİTTİ :Sad:
45 dk 2 devre kesiçi fena degil eski günlerine geri döndü. belliydi zaten senin hızına kimse yetişemez.... kağıdı maymuna çevirdi.
dobur durdo crfsa iztar hepsi uçtu almadım yine buna bulaştım
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
62K karşı 50K artıda
ziraat bozuyor tahtayı 2000 lot ekside
.kayıkçı kavgası bu diye düşünüyorum..........yeter artık dön gel dön de gel...................
bu düşüşün sebebi ne desek ..........bir haber yok adamın zevki ve egosundan başka bir şey degil bir de başka forumda toplantıdan bahsediyor arkadaş 13.12 2018 deki toplantıyı bu ayla karıştırdı herhalde
ne harekat yaparsan yap tansiyon hapımı peşin aldım.............
arkadaş haklıymış 1 haber var
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/719662
Allah rızası için günlük takası paylaşabilecek birisi var mı ?
Bence bunun speği ile adesenin speği aynı.nedeni ise çoğunluk hisse çarşamba.perşembe ve cuma düşerdi.fakat dün düşmeye başladılar bugün ise acelesi varmış gibi aşağı dogru indi tam bu sırada adesede tabana gitti.eğerki adese yarında tabana giderse bence burasi artar.ytd
29,80 bu adamlar bize para kazandırmayacak anlaşıldı :vk:
verdikçe veriyor ytd.
daha da vereceğe benziyor
Dur durakta yok...
Savaş mı çıktı nedir iyi aile çocuğu Spek ...
Kararlı otuzun altında kapatacak...
Benim buradan anladığım malı iyi vermişler kucağa.. Bir daha bu fiyatları görmesi zor gibi ky ye yuklemişte yuklemiş...
yarin ne olur
...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.