yıllardır bekliyorum.inşallah 2019 yılında bir sonuç alırız.:yes:
Printable View
yıllardır bekliyorum.inşallah 2019 yılında bir sonuç alırız.:yes:
birisi oynuyor tahtayla 3240 eşleştiriyor
geçen günde yüksek eşleştirip 2500 e çaktı.bakalım ne yapacak.
erkeksen ver 2751 e 80 lot alış girdim. :wave:
akşama resmini atarım inanmayan olursa 2751 e 80 lot emrimi....18,10 da bütün kademeleri gösteriyor orada görünür
halk topladı ne varsa
atr yide kaldıralım
Sattığıma pişman mı olacağım ne ? :(
Sanki füze rampaya yerleşiyor gibi :evil:
Sayin demir gelmis sizde varmi bilmiyorumda 10 olsa satarmisiniz
2 tane var 10 dan satarım evet
çünkü esas parayı kurucudan bekliyorum bunlar çerezlik
Aydın 42 den satarım alıcıysan ama sadece 1 lotumu.
Bende 2 lot var 40 bin lot kardemir b alsın anında veririm
mustafa 405 mustafa 405 şu an forumda
Yeni Üye
Duhul
Dec 2018
Gönderi
11
Yükselirken hayaller düşerken hayal kırıklıkları.....Biz 20 küsur yıldan beri bekleyenlerdeniz....Nedir beklentimiz? Bir arsa aldık imar geçecek mi geçmeyecek mi? Bunu tartışıyoruz...Çok yorum var doğru..Yorumlar doğrumu bilemem.... Ama emsal değerler var, bir kanunu var (İmar----Bankacılık), ticaretin kuralları var, birde bizim gibi bekleyenler var. Biz burdayız efendim...Sizi tekrar bekleriz.....
Y.T.D.
Burda sorun Atatürk hisseleri neden gösterilmedi isbank ve chp ne gibi bir çıkarsağladı bütün mesele bu erdogan haklı devlet I dolandirmakta olan chp ve isbank yönetimi şişe cam olayından sonra hiç bir açıklama yapmadı neden ?? Ilk açıklama yaptığında Atatürk un hisseri siyasi malzeme edilemez derken şimdi neden bir açıklama yok
BEKLENTİLER ALINIR.GERÇEKLER SATILIR.:halay:
tahtaya biri bulaştı habire aşağı yukarı yoklama çekiyor...
2801 bu günkü alım yerimiz. akşama kadar ordayız.ya nasip...:wave:
destek çıkalım hissemize biraz.:)
tahtayı manyak etti kimse bir aşağı bir yukarı eşleştirme yapıp tahtayı kontrol ediyor
dolar 5.5 türktelekom 500 milyon dolar borç alacak ziraat bankası milletin kredi kartı borcuna bel bağlamış ekonomi dışa bağımlı hala iş b hisse si ooo ben başka bir şey demiyecem artık ekonomi tıkırında mı ?sizce bitti başka birşey demeyeceğim
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünkü yazılar ne oldu silinmiş
bu konuda adım atmak için belki de artık sıra bizde .genelde mart ayının son cuma günü yapılan genel kurul toplantısına katılarak itirazlarımızı bildirip mevcut uygulamalara şerh koyabiliriz.2018 yılı genel kurul toplantısında sayın eren akgündüz itirazlarını zapt altına aldırmışsada o günün şartları ile bir sonuç alamamıştı.
https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimi...k_30032018.pdf
(son sayfada kurucu ortağın itirazı ve kaydı alanların imzalarını görebilirsiniz)
bugün sayın cumhurbaşkanıda iş bankası kar payı dağıtma politikasında devletin zararını dile getirmiş ve aslında chp nin yapması gereken tdk ve ttknın haklarını savunmuştur.